Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana.a

Oni powariowali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zdenerwowana.a

Powariowaliscie? cholera jasna no szlak mnie wezmie zaraz..... chcialam wynajac mieszkanie kawalerke lub 2 pokoje i co? Ceny zaczynają się od 1000 zł + czynsz 200-400zł + opłaty!!!!!!!!!!! Ludzie czy wyscie zwariowali???? Wynajmowalam juz mieszkania nie raz i zawsze ceny byly w miare ok, ale teraz to juz gruba przesada!!!!!! w dodatku - na nagłówkach ogloszen durni wpisuja cene np. 1000 jaką chcą miec dla siebie a dopiero gdy sie zadzwoni mowią ze do tego jeszcze czynsz i media:O malo tego - mieszkania stoją puste bo widzę chyba z 5 raz kilka powtarzajach sie ogloszen z mojego miasta!!!!!!! Nie lepiej lekko opuscic cene?

Gość sie nie podoba
to wypad pod most:p

Gość żarófka
a mnie wkurwia jak ludzie chcą sprzedać paskudne nieremontowane od 20 lat mieszkanie z obsranym zardzewiałym klopem za tyle prawie co u dewelopera i do tego jeszcze całe w paskudnej ohydnej boazerii 😠

zdenerwowana.a bo ludzie najmowali mieszkania przy takich cenach i ceny same się wywindowały

taa,wynajmiesz mieszkanie,zrobisz oplaty i z pensji nic ci nie zostaje:D ten kraj jest poprostu poj..ny !!!

skoro puszczaja za taka cenę to znaczy mniej wiecej tyle ze jest popyt na wynajem, a pozatym to zalezy gdzie się znajduje lokal, bo jak w centrum warszawy to chyba niedrogo, natomast jezeli w pipidówie typu Pcim dolny to troche drogo, ale jedno jest pewne ceny reguluje Rynek, jak jest popyt to ceny rosna a nie maleja, jakbys miał/-ała swoj interes to tez raczej bys wolała zarobic niz dokładac do interesu, moze się mylę? Moze spróbuj poszukac innych ofert i w róznych miejscach