Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa19

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość jaa19

mam takie pytanko... wiec tak niedawno przestalam brac tabletki antykoncepcyjne , ze swoim chlopakiem kochalam sie normalnie bez zadnych innych zabezpieczen i dzien po wzieciu ostatniej tabletki tez kochalismy sie bez zabezpieczen. troche dziwnie sie czuje brzuch mnie nie boli ale czasami cos czuje jakby rozciaganie ale bardzo slabo, mam zawroty glowy, lekka zgage i czasmi mdlosci ale przez chwile przewaznie wieczorem. moze nie jestem w ciazy w sumie nie rozpaczalbym :) moze ktos mial podobne objawy? aha i piersi tez nie bola. dziekuje za odpowiedzi :)

Napisałabym Ci coś, ale już mi zarzucają, że jadu mam za dużo :o

mnie chyba podobna odpowiedz ciśnie sie na klawiature ale też sie powstrzymam:)

Gość jaa19
zapomniałam dodać oczywiście,że facet ruchał mnie w nozdrza!!!!!

Eh bo jak już dzisiaj już widzę któryś z kolei topik pt."Czy jestem w ciąży, a wczoraj mi się skończył okres i biorę pigułki antykoncepcyjne tylko nam gumka się zsunęła i od dwóch godzin czuję powiększony brzuch i zgagę" to aż mi ręce opadają :o

cóż, przecież wszyscy wiedzą, że to ciąża! a plemniki to ogromne krwiożercze stworzenia, które jak tylko mogą, tak wgryzają się we wszystko co napotkają na drodze - czy to lateks w gumce, czy to spiralkę jak napotkają ( też gryzą ) aż w końcu gryzą w brzuch i jest ciąża :) :classic_cool: :o

Gość głupio zapytam
brałaś tabsy a nie wiesz że zaraz po ich odstawieniu jest się bardziej płodnym ? hmmmm skoro przedtem brałaś tabsy to wiesz że służą zapobieganiu ciąży, natomist uprawienie seksu bez zabezpieczenia służy płodzeniu dzieci trochę nie rozumiem po co kobieta się najpierw zabezpiecza by potem zupełnie bez zabezpieczenia uprawiać seks ? chyba po to by potem zadawać głupie pytania na forum.... skoro masz braki w wiedzy trzeba było pytać lekarza podczas wizyt gdy wypisywał recepty na pigułki no i jeszcze jedno: skoro z jakiś powodów chciałaś czy musiałaś odstawić tabletki trzeba było zacząć używać innego zabezpieczenia: prezerwatyw, globulek, pianek dopochwowych... o tym że istnieją testy ciążowe ktoś już napisał, bo na forum nie znając ani długości twojego cyklu, ani tego czy masz regularne okresy, ani tego w którym dniu cyklu współżyłaś nie jesteśmy w stanie jedynie na podstawie subiektywnych objawów wykluczyć ani potwierdzić ciąży zadam jeszcze jedno głupie pytanie: czemu skoro nie starasz się o dziecko współżyjesz bez zabezpieczenia ? lubisz ryzyko czy lubisz zakładać topiki na forume ?

Gość studentka położnictwa
to ze niektóre z nas mają troszkę wiecej wiedzy w tej dziedzinie,nie znaczy ze mamy lekcewazyc innych. jestesmy tutaj by sobie nawzajem pomagac... ale co prawda,to prawda. seks bez zabezpieczenia niesie duze ryzyko zajscia w ciążę,to chyba oczywiste;/ wiec nie bądzmy prymitywne pytając o takie banały. masz powody to zrób test i po sprawie. swoją drogą smieszne są kobiety które myślą ze objawy ciąży pojawiąją się na "pstryknięcie palcami"... potrzeba trochę czasu,by hormony dostały w "kośc" przez to co dzięje się w organiźmie kobiety po zapłodnieniu.