Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_ann

Pytanie dotyczące ALLEGRO. ile komentarzy wystawić. prosze o pomoc.

Polecane posty

Kupiłam 7 rzeczy u jednego sprzedawcy, za przesyłkę zaplaciłam raz. Czy powinnam wystawić 7 komentarzy za kazdy przedmiot oddzielnie, czy tylko jeden? I jeszcze jedno moje pytanie... ponad tydzien temu dostalam tą paczkę, jednak zabraklo w niej jednej rzeczy, po czym dzis dostalam doslaną paczkę, oczywiscie na ich koszt. Czy powinnam wystawić pozytyw? w sumie kontakt i towar jest w porządku ale wkurzylam sie ze musialam tyle czekać ...

Gość Baba z problemami
Za kazdy z osobna i powinnas wystawic pozytyw, pomylka kazdemu sie moze zdarzyc :o

no nawet nie zastanawialam się nad negatywem, jezeli juz to neutralny. ale zdaje sobie sprawę ze jestesmy tylko ludzmi :) Boje sie ze nawet jak wystawię 7 komentarzy to ja dostanę tylko jeden.

Gość Okrąglinek
I tak i Tobie i sprzedającemu policzą te 7 komentarzy jako jeden punkt.Ale powinnas wystawić za wszystkie,nie jest to chyba problem kliknąć opcję "szybkie komentarze",nie musisz przeciez pisać w każdym komentarzu osobno ;)

tydzien to dlugo? jak szla poczta to chyba normalny czas

Gość napirek
jak kupiłaś u spersprzedacy co ma 10000 :) komentarzy czy cóś to mi też się zdarzyły takie rzeczy ,że coś tam brakowało czy cóś . a jeżeli chodzi o komentarze to nie zdarzyło mi się żeby ktoś na moje 3 odpowiedział 1 :D ale kto wie :)

Gość ZNAWCZYNI ALLEGROMANIACZKA
JEŚLI KUPIŁAŚ KILKA LUB NAWET KILKANAŚCIE RZECZY ODU JEDNEGO SPRZEDAWCY TO PUNKTY DOSTANIESZ TAK JAKBY ZA JEDNĄ KUPIONA RZECZ, A NIE TE 7 WIEC NIE MA ZNACZENIA CZY WYSTAWISZ JEDEN CZY SIEDEM KOMENTARZY. A CZŁOWIEK JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM POMYŁKI SIĘ ZDARZAJĄ DOBRZE ZE CI DOSŁALI NA SWÓJ KOSZT:) NIEKTÓRZY LUDZIE SĄ DZIWNI:O