Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona tym faktem

znany lekarz, problem

Polecane posty

na stronie znany lekarz znalazlam opinie o ginekologu u ktorego bylam 2 razy prywatnie. wydawal sie ok a tu napisane wiekszosc zlych opinii ze myli sie co do diagnozy, i ze jest okropny w zachowaniu......mowi do pacjentek np.ze jak cos je boli w ciazy to po co dawaly d... niewiem co myslec tego lekarza polecial mi znajoma ktorej naprawde pomogl,a i zawsze ma pelno pacjentak... co myslicie o tym, moj chlopak mowi ze w internecie ludzie moga zmyslac

odp

Gość mala mi PPPPPP
zalezy..... czy wizyta panstwowo czy prywatnie

hmm co pacjent/ka to opinia o moim ginie tez jest full opinii i nie wszystkie są pozytywne - jednak niektore opinie są dla mnie niedorzeczne i nie zgadzam sie z nimi i swojego gina nie zmienię... negatywne opinie dotyczą np rzekomej pazerności a nie diagnoz - te są trafne :) natomiast co do komentarza jaki wydał (lub podobno wydał) Twój gin - to sorry - nie przystoi... świadczy o braku kultury!

wlasnie sama juz niewiem, chodzic dalej do tego samego, czy zmienic;(

moze ktos ma podobnie????

Gość niekompromisowa 23
rozne sa opinie moze nie czytaj ich bo tylko sie zrazisz????albo ufaj sobie???

Z opiniami też jest różnie - trzeba nauczyć się odróżnić uzasadnione od fałszywie nabijanych. Zobacz, ile jest uzasadnień i jakie - jeśli pacjentka opisuje dokładnie, w czym się pomylił, dlaczego i kto stwierdził tę pomyłkę, jeżeli używa konkretnych, wyważonych słów - masz duże szanse na prawdziwość oceny. Ale jeśli sprowadzają się one do "to konował, stawia złe diagnozy, omijajcie go!" - to nie jest to żadna miarodajna ocena...

i dziś pojawila sie opinia pozyttwna. ktos tam napisal ze nie wierzy w te bzdury napisane powyzej

O swojej lekarce znalazlam na tym portalu takie bzdury, ze zaczelam sie zastanawiac, czy na pewno chodzi o te sama osobe. Zaufaj raczej wlasnej ocenie i temu, czy jestes zadowolona.

jak na razie to jestem. ale co bedzie potem....