Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy taka bedzie odpowienia

czy taa sukienka bedzie odpowiednia do slubu koscielnego ale bardzo skromnego?

Polecane posty

ladna.. ale wiesz.. z reguly w kosciele powinno sie miec sukienki za kolana.. tak mowia :D chociaz ja bym sie nie przejmowala:D

no, w ogole to nie jest za bardzo, mi sie nie podoba i do slubu tez bym jej nie ubrala

tzn ja nie bede zamawiala konkretnie tej ale chcialabym cos w podobe, moze byc i za kolana :P taki przyklad tylko podalam , kurde ja juz sama nie wiem

bo na tej pani wyglada kurwiszczowato :D dlatego wydaje sie brzydka :) mowie - ladna - ale chyba powinna byc za kolano :)

pain au chocolat- ta co pokazalas jest bardzo ładna tyle ze ne mozna jej kupic w pl , tylko przez allegro a ja bym jednak chciala przymiezyc wczesniej...

Gość no wlasnie no
taka nieelegancka , razej na imrpeze dla nastolatki a nie dla panny mlodej... nie mozesz kupi sobie jakies dlugie,ale prostej i skormnej ?

Gość no wlasnie no
mnie sie traka nawetodoba, wklajam linka bo akurat to byl wielki szok w Uk,ze wzgledu na to ze ta sukienka ksoztuje jedyne 15 funtow ,czyli ponizej 100zl!!!!!!!! nowa ,prosto ze sklepu!!!!!! http://www.bridalwave.tv/2008/10/marks_and_spenc_4.html