Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamka85

Chcę by to była ciąża

Polecane posty

Gość Kamka85

Hej, dziewczyny, może poradzicie mi coś. Od kilku dni nie mam na nic siły , zawroty głowy, bóle podbrzusza.Ostatni @ miałam 29 grudnia i do dziś nic. Staramy się z mężem o dzidzię. Dziś byłam na beta hCG ale na wynik muszę czekać do środy, bo w moim labolatorium jest tak,że takie badania robią tylko w środy. Myślicie,że jestem w ciąży? Nie zniosę dłużej tej niepewności, tak bardzo pragniemy mieć dziecko a staramy się już rok. Jak myslicie?

Gość luizjana.
zamorduje kazdą kolejną ktora założy taki temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jejku, co się dzisiaj dzieje na tym forum? zrób sobie test taki z apteki, to chyba więcej Ci powie, niż wróżenie z klawiatury

Gość Kamka85
Nie musisz tego czytać. A dla mnie to ważne. Forum to forum każdy pisze o czym chce.

Nie podalas ani dni cyklu ani nic, co z tego ze 29 grudnia mialas ostatnia @? Zreszta zrob test ciazowy, wrozkami nie jestesmy.

Gość Kamka85
Jezu, jakie nerwowe wszystkie. Matko! Po co więc jest to forum? By być złośliwym? Jak wam to przeszkadza to nie czytajcie tego.

Gość baabeczkaa
bo to już dzisiaj 20 taki temat:o

Gość pppppppppppppppp
a nie mozesz zrobic testu ciazowego? przeciez to najprostszy i najszybszy sposob, by sie dowiedziec, zwlaszcza, ze , jak piszesz, nie mozesz zyc w niepewnosci.

Gość Niestety...
musisz cierpliwie czekac...ja kochalam sie w dni plodne w samym srodku i niestety w ciaze nie zaszlam...wiele czynnikow ma na to wplyw...Ale trzymam kciuki:):)

A co chcesz uslyszes? Jestes w ciazy napewno na 100%? Odpowiedz uzyskasz wtedy jak zrobisz test ciazowy. I uwierz mi ze to jest najlepsza rada to Twojego topiku.

Gość Kamka85
Zrobiłam test ale wyszedł negatywny, więc możliwe, że jest za wcześnie, a poza tym moja kumpela niedawno robiła test i wyszedł negatywny a jest w ciąży. Staramy się od roku, więc mam nadzieję, że te moje objawy to nie jakaś choroba tylko ciąża.

Gość pppppppppppppppp
daj znac w srode, trzymam kciuki.

hej lec do apteki i zrob sobie test:) ja mialam dostac@ 25.01 a test sobie zrobilam tego samego dnia:) i oczywiscie 2 wymarzone kreseczki...tez bardzo chcialam zeby to byla ciaza ale czekalam na nia 8 m-cy;/;/ a w czwartek juz ide di ginekologa :) wiec lec po test i zdawaj tu mi relacje:)powodzenia ci zycze i dwoch kreseczek:)

kamka nie zalamuj sie zrob test za dwa dni jak nie dostaniesz @ ja bylam chora przez 2,5 tygodnia ...lezalam chora ..:) a dni plodne kochalam sie z moim ukochanym na drugidzien brzuch mnie takbolal ze myslalam ze pujde na pogotowie .. no i ...ciąża:)

Gość hmm2
a po co ci dziecko jest potrzebne?? co bedziesz z tego miala??

Wiecie co? Ten tydzień to się fajnie zapowiada. Dopiero poniedziałek a już zatrzęsienie świeżo-ciężarnych :D

Gość hmm2
kazdy ma prawo do zadawania pytan a dleczego to forum nie dla mnie??

Gość elllllllllllla
mam nadzieje że jesteś w ciąży :) tego ci zyczę, ja własnie sie dowidziałam że jestem, co prawdatest wyszedł poztywny a ja jak szalona pobiegłam do gina - i tak, ale wczesniej robiłam a byłam juz w ciąży i wyszedł mi negatywny - ważne żeby zrobic test rano trzymam kciuki

ellllllllllla gratuluję a w ktorym tc??? byłaś juz na wizycie??/ ja mam na czwartek i boje sie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze...

Gość elllllllllllla
byłam :) usg wykazało pęcherz ciążowy - jest to bardzo wczesna ciąża dopiero 4 tc (tak wynika z pomiarów) , ale lekarz powiedział że jest mocno unaczyniony i wszystko powino byc ok, na sprawdzenie mam się zgłosić za 2 tyg.

Gość elllllllllllla
ja poszłam do lekarza do którego chodzę prywatnie - on zawsze robi usg dopochwowe - przy każdej wizycie, więc jak mu ośiwadczyłam że wyszwedł mi pozytywny test to bez usg powiedział że mnie nie wypuści, ostatni @ 20 grudnia, termin 10 października mniej wiecej - powiedział że dokładnie ciąze będzie mozna obliczyc dopiero po następnej wyzycie

Gość emiliiiii111
K**wa co Wam przeszkadzaja te topiki!!!!!!nudzi Wam sie???spadac na swoj!!!!!!!

karmelek - tak, ja też, ale to już 6 mc :D no i u mnie to jakoś tak standardowo było - okres się spóźniał, później test, lekarz

Gość elllllllllllla
zalezy jaki gin ci się trafi słyszałam że laski w tak wczesnej ciazy sa odsyłane przez ginów przymujących na nfz, że zawczesnie, dlatego ja poszłam prywatnie

smarkula a w którym tygodniu byłaś na pierwszej wizycie ?? ja ostatnia @ miałam 25.grudnia iw czwartek mam wizytę nie za wcześnie??

elllllllla no ja tez ide prywatnie...jakos tak nie jestem przekonana zeby chodzic do przychodni;/ moze pozniej...ale tym bardziej ze to moja pierwsza ciaza :)