Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamka85

Chcę by to była ciąża

Polecane posty

Najpierw byłam w 5tc i było widać pęcherzyk bez zarodka, a później byłam w 6tc (zmieniłam lekarza i też nie chciał mnie bez usg puścić) to też był pęcherzyk, a zarodka nie było widać, a później w 8tc i było widać już ślicznie :D i serduszko ładnie pykało :D

Gość elllllllllllla
ja bym poszła - z reszta od zrobienia testu nie mogłam usiedziec spokojnie

Gość Kamka85
Ja ostatnią @ miałam 29 grudnia i trwała dwa dni a zawsze miałam 5.

A ten lekarz co byłam w 6tc był na NFZ i nie robił problemów.

ellllllllla ja test zrobiłam 25.01 i sama się dziwie ze jeszcze tyle wytrzymałam bez wizyty :) nie moge sie doczekac kiedy lekarz mi potwierdzi ze to 100% ciąża :)

Gość elllllllllllla
zależy jak się trafi, poniewaz ja zazwyczaj trafiam źle to nie ryzykowałam

Gość elllllllllllla
no to podziwiam ja poleciał nastepnego dnia i to w godzinach pracy :) , w życiu bym tyle nie wytrzymała

Gość Kamka85
Ja zrobiłam test w sobotę i taki dziwny wyszedł. Niby wynik chyba nieważny, bo zamiast zostać dwie kreski albo jedna to był cały czerwony, ani jednej kreski.

Dziewczyny - ja chodzę na NFZ i nie narzekam. Mało tego, cieszę się, bo lekarz nie wysyła mnie na wszystkie badania - niektóre nie są refundowane, kosztują 50-100zł za jedno a są totalnie niepotrzebne, bo robi się je w krajach, gdzie dopuszczalna jest aborcja. Co z tego, że z badań wyniknie, że dziecko ma jakąś tam wadę, skoro do czasu porodu i tak nic się z tym nie zrobi, a tylko stresu się niepotrzebnie nabawicie.

Gość Kamka85
wiem, że powinnam zrobić jeszcze jeden, ale boję się że będzie jedna kreska, dziś robiłam bete ale wynik dopiero w środę

smarkula masz racje ale wiesz ja na pierwsza wizyte wole isc prywatnie bo nie chce czekac w kolejce miesiac czasu:) bo ja juz teraz nie moge sie doczekac czwartku

oj kamka nie w tym to nastepnym miesiacu...starasz sie o bobo juz rok a ja 8 m-cy wiec juz chyba cierpliwosci sie nauczylysmy:) zrob test bo sama jestem ciekawa:)

Gość elllllllllllla
tak chodzi o lekarzy - na nfz mi się trafiają sami pogromcy niewinności, po wizycie chodze tydzień okrakiem, a najlepsze było jak kiedyś lekarz z nfz zwracała się domnie bezosobowo np. : jak sie nazywa ?, dzieci rodziła ?, dobrze się czuje ?

ellllllllllla pewnei ja tez bym poleciala na drugi dzien do lekarza ale moj lekarz przyjmuje 30km od mojeje miejscowosci bo oczywiscie moja bratowa polecila tego lekarza wiec wole jechac tam z moim ukochanym ale on wolne od pracy to tak szybko niestety nie dostaje:)

Gość Kamka85
Mąż przywiózł mi test, zaraz zrobię. Zaskoczył mnie, ale mówi że ta niepewność go dobija.

Ojejku, to co Wy za lekarzy macie? Ja mam bardzo miłego pana doktora, który przyjmuje w przychodni codziennie po południu. Obojętnie kiedy przyjdę to mogę do niego wejść (ewentualnie poczekać, bo jakieś 3-4 osoby w kolejce).

Gość elllllllllllla
o matko matko kamka, to rób !!!!!!!

elllllla ja kiedys tez trafilam na takiego konowala....poszlam do niego raz prywatnie bylo ok a pozniej jak poszlam do niego z nfz i chyba mnie rozpoznal to tak jak tobie tydzien okrakiem...i jeszcze mnie ochrzanil ze sie dla niego ogolilam:P:P:P

smarkulo to masz wielkie szczescie:) pewnie jak bym tak nie trafila na takiego lekarza ..to pewnei bym urazu nie miala i bym z nfz chodzila;/

Gość elllllllllllla
karmelek, no cóż może pan doktor był w młodości hipisem :)

Gość Kamka85
No to wszystko jasne:):) Jest druga kreska, taka blada, ale podobno nie musi być mocna:):)

Gość elllllllllllla
gratulacje - blada bo robisz wieczorem jakbyś zrobiła rano byłaby wilka grubą krechą :)

Gość Kamka85
Jestem taka, że i tak nie wierzę. Poczekam na wynik bety. Mam nadzieję, że to prawda

Gość Kamka85
Dzięki dziewczyny. Zobaczymy bete. Lecę ciesyć suię z mężem. Pa. Wpadne w środe i dokładnie wam powiem.