Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huńćwok

muszę znaleźć nowe hobby

Polecane posty

Gość o ja pierdyle
SPORT! dowolny. ;) granie na jakimś instrumencie. kolekcjonerstwo. zwierzątko. gotowanie? modelarstwo, rzeźbiarstwo, malarstwo. moda. muzyka!!! taniec? książki. polityka, filozofia?

dzierganie koralików haftowanie nieskrępowany podszyw na kafe kurs pilota awionetek praca 24/7 poszukiwanie 2 połowy nic głupszego nie wymyśle :O 🖐️ trochę mało konkretne dane wejściowe

Gość o ja pierdyle
dobre jest rozwiązywanie zadań z matematyki! :D super sprawa :) rozwiązujesz godzinami różne zadania, a potem patrzysz na ilość zapisanych kartek i masz satysfakcję jakbyś odkryl Ameryke! :D

o ja pierdyle ---> Twoje pomysy są bardzo ogólne. sport mi sie podoba, ale są dziesiatki rodzajów sportów. myślałam o piłce nożnej, ale 18 lat to chyba za późno żeby się zapisac do drużyny. tańca nie lubię, zostają sporty walki ale niecierpię chińskich, najlepsze byłoby coś w rodzaju boksu... ale tego chyba nie mam w mieście 😠 a ja wygrałem życie --> haftowanie mi się nudzi, kiedyś próbowałam :p podszywy na kafe mnie nie bawią, pracy nie lubię bo trzeba robic to co ktoś karze, a połówkę już mam. chociaż chyba mogę poszukac trzeciej połówki :p

zadania... hmmm... dosyc przydatne, ale to takie hobby na jeden dzien, bo później bym cholery dostała z tymi cyferkami :p

Gość onKrK
to może nauka gry na jakimś nietypowym instrumencie?

Kup robie rasowego, dużego psa i się wkręć :P nie będziesz narzekała na nudę - możesz jeździć na wystawy, na jakieś konkurencje, sporty psie.. prócz tego pies wymaga masy uwagi, spacerów itp - zyskasz kondycję, zdrowie, nowe zainteresowanie i, co najważniejsze - najwierniejszego przyjaciela, który niejednokrotnie będzie Twoim powodem do dumy :)