Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pussycat44

Moj niski syn chce iść na prawko

Polecane posty

Gość Pussycat44

Witajcie, Jestem matką 22-letniego syna. Tak się składa że jesteśmy dość niscy (ja 160 cm, mąż 174 cm), a syn jest bardzo niski bo tylko 169,5 cm. Oczywiście ma kompleksy, ale jest pod stałą opieką psychologa. Niedawno mąż zapisał go na kurs prawa jazdy, ale on uparł się że nie będzie jeździć gdyż uważa że jest za niski i ma niedostateczną widoczność. Mąż dostaje cholery gdy syn chce z nim na ten temat porozmawiać i wmawia mu że jest normalny. Ja jednak widzę co syn pzreżywa, od początku byłam pzreciwna żeby szedł na to prawo jazdy, bo to nie dla niego. Jakiś czas temu gdzieś wyczytałam że od niedawna niscy mężczyźni nie są dopuszczani do prowadzenia pojazdów mechanicznych. W ogóle to słyszałam że egzaminator a zwłaszcza egzaminatorka niezbyt przychylnie patrzy jak zdaje niski facet. A ktoś z was miał podobną sytuację, może jakaś kobieta na kafe też ma niskiego syna tak jak ja??

Gość głupia prowokacja bardzo
:O

Gość pikstyebdch
Prowokacja? Czy głupota mamusi?

Gość głupia prowokacja bardzo
a jeśli nie- to co to za głupi problem? jestem kobietą, mam 165 cm wzrosyu i jakoś nie widzę, żeby to był problem w robieniu prawa jazdy :O

Gość mala miPPPPP
he he mam kolege co ma 158 i zdal za pierwszym razem

co ty za glupoty wypisujesz??? od kiedy wzrost liczy sie w prowadzeniu samochodu?:D to moze powinni zakazac jazdy wiekszosci kobietom bo zazwyczaj maja mniej niz 170? zalatuje mi to prowokacja bo nie wierze zeby ktos byl tak ...

Pussycat44 mając taka matkę i takiego ojca nie dziwie sie,ze syn korzysta z porady psychologa.

Gość Pussycat44
Ej, dlaczego uważacie że to prowokacja ?? To już żadna kobieta nie może mieć niepełnosprawnego, niskiego syna ??

Gość zenobia zenobia
4/10

Gość bllllabla
ubawilam sie.Moj egzaminator byl duuuuzo nizszy ode mnie.A moj wzrost to 170 cm, ciekawe gdzie ja zdawalam :D :D :D

sie mieszasz, kolezanko autorko, w temacie chce ten Twoj 'niepelnosprawny' isc, a juz w pierwszym poscie nie chce :D

Gość zenobia zenobia
a w sumie to 6/10 bo się śmieję nadal :)

Gość Pussycat44
ubawilam sie.Moj egzaminator byl duuuuzo nizszy ode mnie.A moj wzrost to 170 cm, To jest NIE MOŻLIWE. Faceci-kierowcy, najlepsi kierowcy NIE MOGĄ być niżsi, bo mają gorszą koordynację, mało sprawną siłę motoryczną i ograniczoną widoczność. Kobiety niskie mogą jeździć bez problemu bo są dobrze zkoordynowane, z regóły kobiety są niskie a facet co ma 169 cm to unikat jest, niestety :(

Leviatan, ja mam tak samo, z tym ze 1,5 cm wiecej, i uwazaja mnie za wysoka ;P

Pussycat44 naucz sie poprawnie pisac i przestan w ogole na ten temat pisac,bo w Twoim wieku miec taki rozum to szok:-)

Gość Pussycat44
Ale jest jedyny pozytyw z niskiego wzrostru mojego syna, to taki że mnie nie zostawi na starość i nie założy rodziny, gdyż z takim niskim wzrostem ŻADNa panna go nie zechcę :D

Gość phiii
"Kobiety niskie mogą jeździć bez problemu bo są dobrze zkoordynowane, z regóły kobiety są niskie a facet co ma 169 cm to unikat jest, niestety " ah ile ja unikatow znam...

Gość Pussycat44
Oczywiście starsi faceci niscy są, ale młodzi po 20-tce ze wzrostem 169 cm i niższym to są unikaty, teraz to nawet 180 cm u faceta to nie za dużo !!! I właśnie tacy wysocy oraz średniego wzrostu są najlepszymi kierowcami, a niscy niestety fatalnie jeżdżą bo mają problemy z siłą, koordynacją i widocznością :(

Gość phiii
mialam na mysli facetow w przedziale wiekowym 18-22

Pussycat44-- udaj sie kobieto do psychologa,bos stara i głupia :-) A piosze Ci to niewiele młodsza od Ciebie 43 latka.

Ja mam 164, i zdalam za pierwszym razem! I co z tego, ze jestem niska? A widocznosc, mialam dobrą. To tez zalezy od ustawien fotela. No ludzie......

Gość Pussycat44
Kobieta 164 to normalny wzrost i taka jest fizycznie przystosowana do jazd, natomaist facet niski to już nie jest tak różowo :(

Gość bu ha ha ha
Jaka mamuśka :D Wybaczysz ale ja mam 158 cm a mój narzeczony 168cm oboje mamy prawo jazdy ja zdałam za drugim razem on za pierwszym i co?? i moje kochanie z powodu wzrostu nigdy nie musiało chodzić do psychologa ale to może dlatego że ma normalnych rodziców ...

Gość kochanaaaa
no kurdupel z niego ale prawko moze zdac nawet 1,50 wzrostu :)

Gość kochanaaaa
poduszko niech pod dupe włoży i bedzie dobrze :-]

Gość Pussycat44
Niestety, on jest tak niski że poduszka niewiele daje. Nawet jak sobie podłoży to i tak ona opadnie a on nadal do dachu nie doytyka i nie widzi maski :(

0/10 marne... ja mam 158cm wzrostu i jakos siedzac w samochodzie widze maske a on ma 169 i nie widzi?!! kopnij se babo w lep!!