Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pussycat44

Moj niski syn chce iść na prawko

Polecane posty

Gość Pussycat44
Syn ma wadę postawy, lekowatą klatkę piersiową, może dlatego?

Gość osobnik Pussycat44
to nie zadna "matka" tylko zidiocialy typ z Bydzi o ksywie wardaux. Podobne bzdury wypisywal na calej masie innych forow :D. Olac go cienkim sikiem!

Gość Pussycat44
Tak, trzeba głową do dachu dotykać, jak facet jest niski i nie dotyka to jest niepełnowartościowym kierowcą!

Gość Pussycat44
kurde no bez pzresady, ale NIE POWIECIE MI ŻE WZROST FACETA 169 CM TO JEST WZROST ODPOWIEDNI DO PROWADZENIA SAMOCHODU !!!! Jeśli myślicie że jest, to albo same jesteście puste, albo nie wiem już co. 169 CM to wzrost idealny dla KOBIETY, a u faceta to inwalidztwo. Ale mojemu synowi to tylko pzreszkadza w jeździe samochodem, kobiety mieć nie będzie ale to plus dla mnie, gdyż się ode mnie nie wyprowadzi i rodziny nie założy :)

Gość Nostraa_18

Gość retgfsdasa
xD żal niezły haha

Ejjj... ja mam 168cm wzrostu, prawko od dwóch lat, jeżdżę parenaście tys. km na rok i nie miałem wypadku. A pomyśl: sporo kobiet ma mniej niż 160cm prowadzą auto i są całkiem dobrymi kierowcami. Wydaje mi się Autorko, że Ty ubzdurałaś sobie kalectwo swojego syna i tylko go dołujesz, zamiast akceptować go takim jaki jest.

Gość zgłupiasłaś czy cooo
jezu co za pierdoły, kobiety niskie mogą jeździć, a faceci nie? przecież 169 (jeśli o widoczność chodzi) to jest raczej wysoki wzrost - wśród kobiet oczywiście. Ja mam 158, są dziewczyny które mają 150 i jeżdża....tylko wtedy sie poduszke jakąś bierze. a prawie 170 cm>? heh.