Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjny_badz_nie_kazimierz

Poznalem szczupla dziewczyne

Polecane posty

Gość atrakcyjny_badz_nie_kazimierz

No nareszcie! Kiedys pisalem o swoich problemach, ze jesli juz to spotykalem jakies dziewczyny ktore niezbyt mi sie podobaly, bo mialy, delikatnie mowiac, troche kilogramow do przodu nie tam gdzie trzeba ;-) A teraz poznalem urocza szczuplutka dziewczyne, niby na pierwszy rzut oka wydaje sie przecietna, ale ma swietna figure, poza tym jest milutka i sympatyczna. No nareszcie, az musialem sie wam pochwalic :) Pozdrawiam!

Gość ja pierdykam
i co w zwiazku z tym?

Gość aldonka...
spadaj ciulu

Gość ja pierdykam
wiesz, to, ze jest szczupla nic nie znaczy moze okazac sie, ze jest glupia, ze nie potrafi gotowac, ze nie zna podstwowych zasad zachowania sie miedzy ludzmi... po prostu cos, co bardzo Cie zawiedzie... albo (hehe) moze sie okazac, ze jest idealna, ale Ty nie bedziesz odpowiadal jej... zycie jest posrane mimo wszystko zycze powodzenia

nie jest glupia, jest bardzo skromna, mila, sympatyczna, nie jest typowa 'laska' tzn. na pierwszy rzut oka pewnie bys jej nawet nie zauwazyl. ale mi sie bardzo podoba. a to ze zycie nie jest latwe to wiem, wszystko sie okaze jak bedzie sie rozwijac znajomosc. pozdro

mniemam , ze największym atutem tej dziewczyny jest waga he he he Ciekawe co będzie jak jej się przytyje:-)

Gość gratuluje
chwalisz sie jakbys zdobył jakiś mount everest . Byc może ona pusta nie jest , ale ty z pewnością tak

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Cycki jakie ma?Juz zbadales?

A wy co zazdroscicie ze od razu tak go jedziecie? Kazdy ma prawo miec jakies wymagania. Ja Ci gratuluje i oby byla taka fajna jak mowisz :)

Gość gratuluje
wymagania chłopak ma dosc skromne :D

Gość espera
FallenAngel, wiesz, ze ludzie z bardzo malym IQ na kazdy problem odpowiadaja tekstami o zazdrosci?:D

Jaki mount everest. Tu nie chodzi o chwalenie sie, chcialem podzielic sie swoja radoscia, bo dziewczyny szukam juz dosc dlugo.. Kazdy ma jakies wymagania. Kiedys bardzo startowalem do jednej dziewczyny, widzialem ze nie chciala, ale twardy bylem. W koncu mi powiedziala, ze ona nie lubi szczuplych facetow. Teraz ozenila sie z takim troszke miskiem ;) Ale jesli jej sie podoba to super! Ma dziewczyna swoj gust i potrafi otwarcie o tym mowic. Nie obrazilem sie na nia, jak ja spotykam to mowimy sobie czesc ;). Tak samo ja mam swoje preferencje i lubie szczuple dziewczyny. Tyle jesli chodzi o wyglad. A charakter to odmienna bajka, urzekla mnie swoja osobowoscia wiec jak na razie jest naprawde OK.

Gość jezeli ma troche
oleju w głowie to od Ciebie ucieknie bo jesteś płytki!

Gość jezeli ma troche
otoz nie nie kazdy...ja nie oceniam ludzi po wygladzie tylko po charakterze... Ty mierzysz wszystkich swoją miarką i dlatego jesteś płytki!

A ludzie z jeszcze mniejszym IQ i kompleksami reaguja pojazdem na takie wpisy :) Tak czekalam ze zaraz sie tu zleca jakies laski i go zaczna jechac. A prawda jest taka ze koles zapewne napisal to celowo wiedzac ze taka bedzie reakcja i ma ubaw teraz. Ja tak czy tak gratuluje i obojetne mi to czy mu sie podoba bo jest szczupla czy dlatego ze ma fajny charakter... ;)

Gość jezeli ma troche
i jeszcze jedno kobieta nie może sie ożenić tylko wyjsc za mąż bo to faceci się żenią (w końcu mają żony co nie?)

Gość hgddddgfgfggjffgf
No ale dajże spokój, czy to jest jakieś osiągnięcie?? Jest całe mnostwo szczupłych dziewczyn, właściwie jak patrzę wokół, to większość, a ty o tym piszesz jak o jakimś ewenemencie... Czy to nasza wina, że wcześniej podrywałeś grubsze??

Gość przyznaja sie przyznaja sam
jak Ci dobrze kobieta sie podoba to wszystko gra!;)Ciesz sie jezeli cie tak to cieszy!ja juz w dlugim zwiazku jestem i zapomnialem co to radosc poczatkowa, motylki srylki itd..;)

Nie ja podrywalem tylko raczej wlasnie one mnie. Ale zwykle te, ktore mnie 'podrywaly' zupelnie mi sie nie podobaly, na dodatek byly jakies takie nachalne. W koncu to facet powinien zrobic pierwszy krok. Moze dla Ciebie to nie jest osiagniecie. Spojrz na to tak: jesli ktos uczy sie np. tabliczki mnozenia przez tydzien i w koncu sie nauczy, to dla niego to jest jego male 'mount everest'. Dla Ciebie moze to byc smieszne, ale dla niego bedzie to osiagniecie. Tak samo ja, wreszcie poznalem dziewczyne ktora mi sie podoba i z wzajemnoscia - widze, ze ja jej sie rowniez podobam. NA dodatek ma swietny charakter :)

Gość hgddddgfgfggjffgf
W takim razie cieszę się razem z Tobą. Po prostu razi trochę fakt, że rozrózniasz dziewczyny na szczupłe i nie-szczupłe, jakby to była podstawa ich osobowości.

Gość przyznaja sie przyznaja sam
A od kiedy sie spotykacie?