Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjny_badz_nie_kazimierz

Poznalem szczupla dziewczyne

Polecane posty

A kto powiedzial o osobowosci? Czlowieku, kazdy ma jakies preferencje. JA lubie szczuple. Sa dziewczyny, ktore nie lubia bardzo szczuplych facetow i u takich nie mam szans. I przechodze nad tym do porzadku dziennego, a nie żale sie, albo niewiadomo co - maja swoj gust i szanuje to!

On jest płytki? Ja np. nie lubie chudych facetow, facet moze być miśkiem albo może być fajnie umięśniony, co do ogólnego wyglądu tez mam wymagania. i co jestem płytka? Jak facet jest chudy to nie podoba mi się wizualnie i konic. On lubi szczupłe a nie grubsze dziewczyny. I uważam że lepiej mieć swój gust niż łapać się za byle co! I nie chodzi mi o to że dziewczyny przy kości czy chudzi faceci to byle co ale o to że trzeba mieć swoje wymagania..

opolee, zgadzam sie. pewnie bym Ci sie nie spodobal, bo jestem bardzo szczuply, ale ok :) - doceniam ze potrafisz powiedziec, jakie masz wymagania co do wygladu i jestes szczera, a nie sciemniac. Bo prawda jest taka, ze kazdy patrzy w jakims stopniu na strone wizualna, ale 90% ludzi sciemnia, ze tylko charakter ma znaczenie ;)

Gość jezeli ma troche
Mówienie że kobieta się ożeniła to nie jest typowe przejęzyczenie tylko poważny błąd językowy ( to tak jakbyś chciał mówić poszłem zamiast poszedłem)!!! Poz tym nie ma czegoś takiego jak polskie ogonki(skoro mówisz o nieużywaniu polskich znaków to zbędne jest wspominanie o "ogonkach" dlatego ze każda w miarę rozgarnięta osoba wie jak wygląda polski znak -tego uczyli w szkole podstawowej, gimnazjum i liceum) i co to w ogóle ma być za zwrot "he" no chyba,że tak wyrażasz radość ze swojej głupoty Ty totalny pustostanie.... I tak na marginesie jestem kobietą.....i z punktu widzenia kobiety oceniłam Twoje wypowiedzi i wiesz co nie dość,ze jesteś pusty to na dodatek nie wiesz jak masz te swoje durne wypowiedzi formułować co świadczy,ze na dodatek jesteś głupi...tak na Twoje to po prostu jełop jesteś.....idę z tego tematu bo aż nie mogę patrzeć jak taki inteligent od 7 boleści kaleczy polszczyznę.....

Gość bimbałek na wszystko
Ja ci dam namiary na super anorektyczke! i jaka chuda taka brzydka,ale jest największym śląskim lachociągiem i bez problemu znajdziesz ją na NK nazywa się Ksenia Dyrszlag. I robi laski każdemu żonatemu i nie facetowi,który tylko ma na to ochotę!

Dobrze dobrze prof. Midoku, już się poprawiam. Po prostu nie chce mi się przyciskać prawego alta, a i tak 99% ludzi w tym temacie zrozumiało co miałem do powiedzenia. Idź stąd w takim razie, bo sama jesteś pustostanem, skoro wierzysz w to, że tylko charakter się liczy, a strona wizualna nie ma żadnego znaczenia. Szkoda słów. Idź mi stąd.

jeżeli ma troche----> widzę, że Ty też orłem językowym nie jesteś, i nie wymądrzaj się bo to nie ładnie wygląda!:classic_cool: Masz autorze rację, wiele osób po prostu ściemnia, że nie zwracają uwagi na wygląd, mi facet musi się podobać, muszę lubić jego buzię, uśmiech:D Musi mnie kręcić po prostu:) Gratuluję, że poznałeś dziewczynę w Twoim guście:D

Gość juak byłem głupi i młody
(16-20 lat) wybierałem sobie laski, używajac chuja. TEraz używam rozumu. I wszystko naten temat

Gość Maciej190cm
"W koncu mi powiedziala, ze ona nie lubi szczuplych facetow. Teraz ozenila sie z takim troszke miskiem" Kobieta się ożeniła ???

Gość olllllllllllllka
wiesz w sumie rozumiem.Nie gustuje w grubych facetach....w życiu nie byłabym w stanie byc z kimś kto kompletnie nei podoba mi sie fizycznie

Gość olllllllllllllka
nie ukrywajmy,waga ma znaczenie,jeden woli szczuplejsze inny grubsze i tyle:)

Gość przepalcowales

Gość pomyślności......
Atrakcyjny i szczęśliwy gratuluję . Przyleciałeś się podzielić radością, większość dzieli sie smutkiem. Wszystkiego dobrego, niech Ci się wiedzie :) A wyrażasz się bardzo poprawnie, nie daj się szczególarzom :)

Gość przepalcowales
przejezyczyć - jezykiem mielącym przepalcować - palcem piszącym

Dzieki! Czy atrakcyjny to nie wiem, gdybym byl atrakcyjny to kreciloby sie wokol mnie wiele dziewczat ;) Ale juz poznalem te wlasciwa, wiec nie zalezy mi na 'popularnosci', wystarczy ze dla niej bede atrakcyjny :) Oczywiscie - nie mam zamiaru dac sie szczegolarzom, to ich problem. Jesli zwracaja uwage na kazde przejezyczenie i kazdy blad jezykowy, to znaczy ze zle im w zyciu, albo maja za duzo wolnego czasu ;)