Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość URODA

jakie jest Wasze marzenie odnośnie Waszego wyglądu?

Polecane posty

Gość URODA

co byście w sobie poprawiły? czy gdyby istniał wspaniały, niedrogi kompleks zawierający studio masażu, odnowy biologicznej, salon kosmetyczny, solarium, basen, klub fitness, siłownia, SPA, wizażystę, stylistę, fryzjerkę z najlepszymi specjalistami, oraz bardzo profesjonalny fotograf, który uwieczniłby te cudowne przemiany, oprócz tego specjalne zaplecze medyczne z lekarzem dietetykiem, psychologiem, terapeutą i innymi, to z czego byście skorzystały? :) byłaby tam też wielka sala restauracyjna, w której odbywałyby się pokazy mody, bankiety i inne super imprezy! :D butik, w którym można by kupić wspaniałe kreacje, drogeria z świetnymi kosmetykami itd. poza tym byłby tam bardzo przyjemny hotel (również nie drogi), w którym panie mogłyby zostać, gdyby chciały przez dłuższy czas pielęgnować swoją urodę i zasięgać rad specjalistów, oczywiście z różnymi promocjami! :D czy uważacie, że przydałoby się takie miejsce, w którym kobiety mogłyby się kompletnie zrelaksować i odprężyć? stawki we wszystkich punktach będą porównywalne ze wszystkimi innymi salonami i sklepami tej branży. zakładając, że korzystają z większej ilości miejsc w kompleksie (np. wizażysta, stylista, fryzjer, kosmetyczka) - za wszystkie usługi płacą połowę mniej. na urodziny mamie kupić karnet do SPA, na masaże, odnowe biologiczną itd. (każdy pakiet na karnet można komponować indywidualnie) zastanawiam się nad założeniem takiego ogromnego ośrodka w jednym z dużych miast w Polsce i nie mam pewności, czy kobiety decydowałyby się na takie zabiegi? jest to ważne, bo mam biznesplan i musze zainwestować cholernie ogromne pieniądze.. zaczynam mieć wątpliwości, czy to mi się opłaci, czy w ogóle znajdę klientki.

Gość URODA
dodam, że założyłabym jeszce do tego agencję modelek, wynajęłabym projektantów mody, fotografów, stylistów, kucharzy, fryzjerki, wizażystki, kasjerki, pokojówki, recepcjonistów, kelnerki, kosmetyczki, masażystki, sprzątaczki - potężny zakład pracy. mam obawy, że to nie wypali.

Gość to ja narcyz
ja bym bardzo chetnie skorzystala, gdyby to bylo w mooim miescie, albo nie dalej jak 100km mysle, ze jakbys z czasem wyrobila renome, to bylby super biznes tylko wlasnie o to chodzi, ze musza byc tam specjalisci, to bym tam po prostu juz biegla:) jedna rzecz, jaka mnie denerwuje, jest obsluga a centrach handlowych w sephorze, douglas itd.chodzi o to, ze te panny w ogole nie znaja sie na tym co sprzedaja. Pytam sie ktore fluidy beda sie komponowac z moja cera, bo mam odcien chlodny!! panienka oczy jak 5 zl..nie wie oczywiscie i udaje, ze jednak sie orientuje.. tak wiec kosmetyki sama musze sobie zawsze dobierac, czesto nietrafnie.. ogolnie mowiac, jakby to wszystko bylo skupione pod jednym dachem, byloby naprawde cudowne miejsce... i jeszcze jakas kawiarenka mala, zeby sobie poplotkowac z innymi :)

Gość to ja narcyz
tylko wlasnie, to jest duzy naklad finansowy, a konkurencje sa..moze lepiej najpierw jakies spa plus solarium, a potem po kolei to co wymienialas, tylko ostroznie i bez przesady..:)

Gość URODA
sama mam kompletnego bzika własnie na punkcie kosmetyków, ich skuteczniości i działania! mam zamiar zatrudnić dobrze wyszkoloną kadrę jesli uda mi się w jednym miejscu, założyłabym takie kompleksy w każdym dużym mieście. mogłabym też oczywiście wysłać pracowników na kursy szkoleniowe itd. - bardzo chętnie to uczynię, bo również uważam, że klient powinien czuć się usatysfakcjonowany wizytą w tym miejscu. dołączę do biznesplanu pomysł kawiarenki. :) dziękuję bardzo za komentarz. ;)

Gość URODA
właśnie o to chodzi, że to ma być kompleks od razu. tak jak ogromne centra handlowe, tyle że nie taki hałaśliwy. kobiety w tym miejscu powinny się odprężyć, zrelaksować, odpocząć, zadbać o siebie, spotkać się z przyjaciółmi. mam zamiar usytuować ten obiekt w centrum miasta, żeby było blisko własnie do centrum handlowego. ;)

Gość URODA
CZY JESZCZE KTÓRAŚ Z WAS BYŁABY POTENCJALNĄ KLIENTKĄ KOMPLEKSU?

Gość elamusiek
tak, ja i to bardzo chetnie:D

Gość hrhr
troche duzo tego wszystkiego w jednym miejscu...bedziesz wzorować sie na jakichś kompleksach podobnego typu, które działaja juz w Europie ? pozdrawiam

Gość teściową bym tam wysłała
na baaardzo dłuuugieee wakaaacje :D Osobiście miałabym chęć na dietetyka i wizażystę/stylistę. Zawsze mnie kusiło ale nie mam odwagi. Z reszty nie korzystam i nie przewiduję korzystać.

Gość ja to............
chętne skorzystałabym z usług takiego ośrodka ;D

pewnie że każdy z ciekawości by zajrzał (wizażysta - na to najbardziej bym się skusiła;))

Gość URODA
serdecznie dziękuję :D