Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artystyczna bez kokardek

Jak mozna kupowac TANIE STANIKI??? to ponizej wszystkiego

Polecane posty

Gość victoria23
są dobre staniki i za 15 zł. Przy tych bardzo drogich płaci się za firmę nie za jakość

Gość victoria23
poza tym firmowe rzeczy często wbrew pozorom są badziewne

Biustonosze z triumpha... ciekawe. Tyle, że nie mają nic poniżej 70A, 75B.... :| W POLSCE nie maja obwodow 65 :D Polecam masaż piersi, bo głowie i tak nic nie pomoże.

Gość jkhdkjfd
artystyczna nie każdy sra kasą i nie każdy ma ta kasę żeby kupować stanik za 120 zł ale to wcale nie oznacza że ktoś nie ma klasy bo nie nosi stanika za 120 zł - ty się chwalisz czy sie żalisz

Gość tycja22
ja też mam 70 C i poza tym mają piękny kształt ( nie jeden mi to mówił) i nie muszę się tym chwalić. Artystyczna bez kokardek chyba masz kompleksy...

Gość jkhdkjfd
tak pewnie tak pewnie ma obwisły bust i tylko te z trumpha jej je podtrzymuja

Bueheh ale TY załosna jestes, kupiłas sobie stanik za 120 i sie podniecasz buehehe. No rzeczywiscie nie stac mnie na dobre staniki bueheheheheheheheh 75 C oo to rzeczywiscie balony buehe ale inwestuj w "dobre" staniki zebys nie miala zwisóW:D o boze jak mnie TACY ludzie wkurwiaja:D Bueheheheheheh

Gość tycja22
zresztą też mam tak koleżankę co mówiła jakie to ma piękne piersi ,a ma obwisłe balony :/

Gość a jak ktoś nie ma kasy to co

Gość Cleo-patra
Autorko Passionata,czy Triumph -to nie jest nie wiadomo jaki luksus bez przesady :o średnia półka.. Wyższa to już powiedziała bym Lejaby Passionatę lubię, 3 dni temu byłam w salonie Triumpha- inic mnie tam na kolana nie powaliło. Nie wiem jak to możliwe,ale jakość polskiego Triumpha (w porównaniu np. z niemieckim) pozostawia wiele do życzenia... Natomiast w H&Mie mają często naprawdę ciekawe zestawy. Ostatnio nawet większość kompletów kupiłam właśnie w H&M.

Gość Feliczita
A ja mam taką koleżankę ktora ciągle jak coś kupi mówi ile to kosztowało i z jakiej jest firmy. I uważa ,że ludzie powinni się obracać ,, w swojej klasie" i ,że nnie wyjdzie za swojego chłopaka bo wstydziła by się jego biednej rodziny na weselu. Jest taka pojebana jak ty nie mówiąc już ,że za piękna to ona nie jest...

Gość I bought good-size bra
Ktoś na pierwszej stronie postawił mazdę i Audi na jednej półce :D:D:D Oburzające. Jak można porównywać jakość do badziewia. Co do staników: Po pierwsze, kiedyś kupowałam staniki na bazarze, ale nigdy więcej. Po drugie, triumph to nie takie znowu cudo jak sądzicie, uboga rozmiarówka, wszystkim wciskają 75B 75C 80D... Po trzecie, sądzę, że większość z Was ma źle dobrane staniki i wasze piersi cierpią katusze :( Po czwarte, kupiłam jakiś czas temu stanik w dobrym rozmiarze 70C (wcześniej oczywiście 75B :P) kosztował tylko 25 zł, bo był z wyprzedaży z La Vantil. Przekonałam się, że miseczka wcale nie jest za duża, a obwód za mały i myślę, że kupię lepszej jakości staniki w tym rozmiarze. (ten był na próbę, choć też nie jest zły) Po piąte, znajdźcie forum, gdzie dziewczyny dobierają staniki i przede wszystkim kupujcie dobre rozmiary, a potem jakość, wygląd, cena. Biusty w górę i do przodu :) Pozdrawiam

Gość jkhdkjfd
jak ktoś nie ma kasy to jak wczesniej koleżanka pwoiedziała :nie ma klasy" a moim zdaniem to bzdura

Gość day by day
A mnie intryguje, dlaczegho ktos nie moze spac po nas, bo ludzie kupuje tanie staniki:D Co cie to obchodzi?

jamam staniki triumpha i nie mechaci sie, nie wychodza mu druty, nie traci fasony i koloru ...jest lepszej jakosci niz inne staniki glownie dlatego ze nie ma 5 cm gąbki w środku..... jedyne co mis ie w tej firmie nie podoba to kiepska rozmiarowka....nie mają obwodu 65.... a h&m? to nie sa staniki...te miski sa zupełnie płaskie niby gdzie ja mam wsadzic pierś?

Gość Feliczita
prawda jest taka ,że można mieć super extra stanik ,ale brzydkie piersi bo to zależy też od genów

Gość Cleo-patra
Myśle,że cena nie idzie w parze z jakością :-( Można bardzo ładne komplety kupić tanio, kiedyś w latach 90-tych to może rzeczywiście Triumph był wow... bo nic innego nie było! Ale dzisiaj jest tyle niedrogiej ślicznej bielizny,że każda kobieta może mieć ładną bieliznę inie musi wydawać fortuny ;-)

Gość nadiaa27
thrumph to jak dla mnie kiepska firma...nie masz się czym chwalić. Poza tym faktycznie często rzeczy firmowe to dziadostwo . kiedyś kupiłam sobie byty z nike i się rozleciały

Prawda, że H&M ma płaskie miski :( rozmiarówka uboga, kilka modeli na krzyż, trochę takie byle co (tak jak wszystko w tej boskiej scieciówce ). Wiadomo, stanik CUDU nie zrobi, juz lepiej cwiczyc ;) Ale raz już zostałam zjechana na kafe za doradzenie cwiczen ...💤

Gość a ja polecam hiszpański
u mnie dziś wysprzedawali triumpha - ceny zaczynały się już od 10 zł, qale co z tego, skoro ja mam rozmiar 65G a taki stanik to naprawdę ciężko znaleźć.

Gość a ja polecam hiszpański
persymona, teraz mnie zaciekawiłaś, mogłabyś podesłać jakiegoś linka odnośnie tych ćwiczeń??

18:35 [zgłoś do usunięcia] nadiaa27 thrumph to jak dla mnie kiepska firma...nie masz się czym chwalić. ze top niby do mnie bylo? hahahahhahaha:D

Gość I bought good-size bra
Słyszałyście takie powiedzenie, że "biednych nie stać na tanie rzeczy ". I to się sprawdza. Ostatnio wyrzuciłam z 10 targowych staników zachomikowanych, gdzieś na dnie szuflady, założonych może każdy po razie, kilka lat temu. Ponad 100 zł do kosza, a wolałabym wygodny, porządny stanik, bez kilkucentymetrowych gąbek. Odkąd mam dobrze dobrany stanik, nawet nie patrzę w stronę 75B :P

Gość miss bra
Mieszkam za granica, kupowowalam staniki renomowanych, drogich firm, a i tak zawsze wracam do Triumpha. Nie znam firmy, ktora produkowalaby lepiej skrojone staniki.

no tak samo jest np z butami....wole kupic sobie buty jedne i drozsze w ktorych pochodze kilka sezonów, niz oszczedzac, kupowac plastiki w ktorych noga si epoci, zeby rozwalily sie po 2 miesiacach

>>> a ja polecam hiszpański Na biust dobrze wpływają pompki (także damskie), przenoszenie hantli nad głowę (leżąc na plecach) czy chociażby stare dobre ściskanie dłoni (jak do modlitwy, tylko łokcie wyżej), skręcanie ręcznika. Więcej do wygooglowania :] To naprawdę daje bardzo dobre rezultaty, tylko trzeba chciec:)

"I bought good-size bra" Ja niedawno też zrobiłam czystki :] wywaliłam gąbczaste potwory kolekcjonowane od małości :D

Gość poniżej wszytskiego jest
być takim zakompleksionym żeby opowiadać na forum co się ma jakim się niby jest itd. Myślicie ,że to coś zmieni jeśli nawet ktoś obcy kto was nie widział wam uwierzy? mnie też stać na drogie rzeczy ,ale co z tego? Żałosne sa kobiety , które muszą się dowartościować i to anonimowo

Gość artystyczna bez kokardek
czy ja w jakimkolwiek momencie napisalam, ze triumph to firma najlepsza pod sloncem? kochane, jesli nie widzicie roznicy miedzy krojem dobrego stanika a stanika skrojonego byle jak, bez pomyslunku, byle tylko byl tani i w miare ladny, to szkoda mi was. sliczne staniki? pewnie, jak ktos ma gust odpustowy to sobie zawsze cos na targu znajdzie, ja mowie o wygodzie i jakosci. i uwazajcie na wylazace fiszbinki:)

Gość poniżej wszytskiego jest
i w przeciwieństwie do was mimo nie jestem taką egoistką i nie uważam ,że kto sobie kupi droższy stanik jest więcej wart