Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artystyczna bez kokardek

Jak mozna kupowac TANIE STANIKI??? to ponizej wszystkiego

Polecane posty

jak wyzej, dobry stanik to zdrowie kobiecych piersi, o jakosci materialu, wykonczeniu i stronie wizualnej nie wspominajac. skad sie biora kobiety, ktore wola posiadac 15 stanikow z targu za 15zl zamiast kilku naprawde porzadnych za 120? jak wy do tego podchodzicie? tylko szczerze. a, i nie mowie tu o kims, kto naprawde nie ma pieniedzy, mnie nic do tego i szczerze wspolczuje, chodzi mi o osoby, ktore maja prawo wyboru a mimo to wola tone chlamu zamiast kilku porzadnych rzeczy.

Gość ncdjhvforejhfgk
ja zawsze kupuje staniki super jakosci, najczesciej she, esprita albo triumpha. ale moja kolezanka, choc ma kase, kupuje jakies smieci.

Gość lily swiry
120zl? nie przesadzasz troche? rzadko ktora kobiete stac na taki wydatek. uwazam ze mozna kupic dobry stanik za 50-60zl. ja prawie wszystkie mam z h&m i uwazam ze dobrze sie sprawdzaja.

Gość A JA MAM 3 STANIKI
Każdy za 10zł bo więcej kasy nie mam :-o

przepraszam bardzo, chyba nigdy nie mialas na sobie stanika she, passionata albo triumpha:) zmienilabys zdanie a twoje piersi bylyby ci wdzieczne do smierci. h&m i dobre staniki? ech...przede wszystkim ergonomia do bani, potem estetyka, ale skoro sie upierasz:)

Gość lily swiry
kupujac staniki z triumpha czy esprit placi sie tez za metke, staniki innych, tanszych marek moga byc tak samo dobre jak tych z gornej polki

Gość radioooooos
wiesz z eja nawet nie wiem jaki mam rozmiar cyckow ? meiszkam w malej miescinie i nie ma kogos kto by mi poradzil i dobral odpowiednio a mam duze piersii i widze ze powoli zaczynaja sie robic obwisle:( dlatego chodze co jakis czas na targ i kupuje takie beznadziejne staniki :(

No nie zgodze się z Tobą;) Czasami nawet za 10zł można znaleść prześliczny stanik;) Ja mam i te za 200 jak i te za 10 zł :) Tak samo jak z całą resztą ubrań- buty za 40zł jak i za 500zł ;)

Gość jkhdkjfd
ej no sorry przyznam racje te z targu to rzeczywiście do dupy, wogule nie nadają kształtu w nich cycek wygląda taki szpiczasty, ja takich nie kupuje ale ogólnie pasują mi i uważam że są dobre z atlantica lub z h&m

moga, lae najczesciej NIE SA:) to tak, jkabys sie upierala, ze kupujac mazde albo audi placisz za marke i rownie dobrze sprawdza sie seicento, bo tez ma 4 kolka i jezdzi:) sprobuj kiedys przymierzyc chociaz stanik triumpha-choc to i tak nie jest jakas wygorowana firma, jesli chodzi o ceny, ale jakosc, jaka reprezentuja...moje piersi nie chca sie nosic w niczym innym:) a passionata? te tkaniny, ich sklad, jakosc...to sie czuje:) ale mozesz miec swoje zdanie.

i wierz mi, że jakbyś zobaczyła kilka moich bazarowych staników to dałabyś sobie głowę uciąć że to Triumph;) Wiekszosc stanikow na targach to badziew ale można znaleść perełki.

Gość bbbbla
kocham staniki kingi

Gość Buahaha Heheheh
Uśmiałam się z tego tematu :D Zdarzyło mi się kupić np. w Triumphie strasznie badziewny biustonosz. Wkurzyłam się, bo wywaliłam kasę w błoto. To prawda,że często płaci się tylko i wyłącznie za metkę,a jakoś nie zawsze jest dobra :o

Heh:) mam staniki z Triumpha;) jak tu większość wie, mam robione piersi;) i praktycznie w każdym staniku są prześliczne;) Choć oczywiście wolę staniki z Gorseterii, Ann Summers, La Senza itd

Gość lily swiry
mialam kiedys stanik z triumpha- bialy, koronkowy. nawet nie zdazylam w nim pochodzic bo po paru praniach po prostu zszarzal:O

radioooooos, jesli masz duze piersi, tylko im szkodzisz, nie uzywajac dobrego stanika. w ramach urodzin popros zainteresowanych o jakas skladke na twoj prezent i spraw sobie stanik triumpha-sa idealnie zaprojektowane, zeby ergonomicznie podtrzymywac piersi. to wydatek rzedu 120-150zl ale nie bedziesz zalowac ani chwili. tez mam duze piersi i nie wyobrazam sobie uzywac stanikow zle skrojonych, bo nie oszukujmy sie, ze nie kupimy niczego dobrego za 20zl, o 10 nie wspominajac!!!

Gość jkhdkjfd
mi ogólnie mówiąc nie pasuja kroje z trumpha chociaż może nie widziałam wszytskich ale ja mam małe piersi i stanik z atlantica super je eksponuje

lily swiry zalezy w czym i jak sie pierze. nie oszukujmy sie, w dosi wszystko zszarzeje:)

Gość lily swiry
z jednym sie zgodze, kobiety z duzym biustem powinny zainwestowac w porzadny stanik, ale ja mam naprawde drobne piersi i biustonosze z H&M zupelnie mi wystarczaja

Gość sfrsadgg
kupta se zolte, czerwone niebieksie to wam nie zszerzają :classic_cool:

Gość lily swiry
tego ze robie zle pranie nie mozna mi zarzucic:O po prostu triumph nie jest az taka dobra firma jak myslisz:P

Gość sfrsadgg
ytiumph nie jest dobra??????? :D:D dla ciebie takie ze straganow na targu sa pewnie dobre:D

ale pierdolisz:O -100/10 miałam stanik z triumpha i wcale nie był taki cudowny i niczym się nie różnił od tych za30-40zł, no może tylko metką:O

O co Wy takie halo robicie :O jak ktos nie ma gustu i rozsadku to moze kupic stanik za 300 zl i ten stanik moze byc badziewem:O Podniecanie sie ceną jak nie wiem co:O

75 C mam naturalne piersi a nie sztuczne tworzywo, ktore i tak ci po jakims czasie wypadnie:) moze sa juz sztuczne mozgi? zainwestuj:) triumph nie jest dobra firma? hmmm. no dobrze, niech bedzie, twoje straganiarskie szmatki sa lepszej jakosci:) zegnam wszystkich, ktorzy nie potrafia przyznac, ze nie maja kasy i tylko dlatego kupuja te smieci:)

poza tym nikt sie tu nie podnieca cena, takie badziewiaki jak ty przykladowo nie potrafilyby rozroznic jakosci:) robie to dla siebie i swoich piersi.jakosc sie czuje:)

są sztuczne mózgi:) - jesteś tego najlepszym przykładem 🖐️

nie kupuję bielizny na straganach tylko w innych SKLEPACH!:) a zresztą nawet jeśli bym kupowała w lumpeksie to tobie dalej chuj do tego:) widzę niektórzy naprawde mają nasrane w tych łebkach:)