Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lagoona

ŁAPACZ SNÓW-sklep ezoteryczny wroclaw

Polecane posty

hej, czy wiecie może gdzie we Wroclawiu mozna kupic lapacz snow? taka siateczke do powieszenia nad lozkiem, zeby same dobre sny sie snilu...;) widzialm na allegro, ale nie chce takiego \'bez mocy\' tylko z prawdziwego sklepu ezoterycznego, czy takie jest we wro?? PLS o namiary, to wazne dla mnie!!! dziekuje

wyciągam ponownie i proszę o wiadomość, jeśli ktoś wie;))))

a ta cała moc polega na tym, że może będzie troszkę staranniej wykonany i wydasz na niego znacznie więcej kasy :D spoko - im bardziej słono zapłacisz, tym lepsze będziesz mieć potem sny, to kwestia podświadomości ;)

taki łapacz snów można zrobić samemu (ja zrobiłam kilka) zaraz poszukam linka to Ci wrzucę

Gość manikaa
hej :) sklep ezo jest na placu Legionów, ale jak jesteś z wrocka to bodajże za tydzień bedą w hali ludowej targi ezoteryczno-medyczno-niekonwecjonalno-wróżace ;) tam można kupic łapacze na pewno i warto się tam wybrac bo ogólnie duzo ciekawych pierdółek ozdobnych i biżuteryjnych zawsze mają ;)

dziekuje Wam pięknie za wiadomość... może robię go sama, choć zdolności mam średnie:p albo rzeczywiście przedę się do hali ludwoej..:)

dziekuje Wam pięknie za wiadomość... może robię go sama, choć zdolności mam średnie:p albo rzeczywiście przedę się do hali ludwoej..:)