Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladaaaaaaaa

Miałas gorszy dzien???

Polecane posty

Gość przestań siędręczyć
przez jednorazowy wyskok jeszcze nic się nie stanie. Nie załamuj się bo nie masz powodu. A na przyszłośćpo prostu się pilnuj bardziej i będzie ok :)

Gość ania ze Szczecina
dziewczyny kazdy z nas ma slaby dzien dzis wypadlo na was jutro kto inny ale nie zalamujmy sie musimy schudnac ja mam taka motywacje ok

Gość ania ze Szczecina
dziewczyny mam nadzieje ze niema was w kuchni? gadac ty szybko!!!!!!!!

Ja idę spać :) Dzięki Wam mi się dziś udało! Dzięki!

🖐️ pobudka dziewczyny!!!czas rozpocząć nowy dzień:))) Dzisiaj wszystko nam się uda,to będzie dzień bez porażek:)

Gość londynka22
ja mialam gorszy dzien od piatku wiec zrezygnowalam z diety :-D zaczne od poniedzialku..

Gość londynka22
dobre pytsanie.... mowie tak sobie juz od 7 lat :-D no oc\ywiscie od nastepnego...

Gość ania ze Szczecina
witam dziewczyny i ciesze sie ze niektorym sie udało!!!LONDYNKA ZACZNIJ OD DZIS napewno dasz rade trzymam kciuki!!!

Gość ania ze Szczecina
dziewczyny pozdrawiam nastepny dzien przed nami musimy wytrzymac!!!

Gość londynka22
ale ja juz zaplanowalm sobie na dzisiaj nalesniczki z dzemem.... nie zrezygnuje z tego....!!!!!!! :-D poza tym czeka mna ksiazke o diecie i musz eja przecyztac,wiec zaczne od poniedzilaku, a wam zycze powodzenia!!!!!1

londynka-wiesz,plany zawsze mozna zmienić ;) albo zjeść tylko 2 naleśniki:D:D:D

Gość londynka22
oj ,nie namowisz mnie ,bo ja chce byc na diecie niskoweglowodanowej,a wiec naslesnikow nie powinnam jesc w ogole :-D

Gość londynka22
nie odchudzanie,a planowanie odchudzania :-D

ale przynajmniej londynka ma jakieś plany:D:D:D

jakies kazdy ma. ja moge sobie planowac, ze zostane prezydentem ;)

Gość londynka22
tak,mam 22 lata, waze 60 przy 166cm. ale przynajmniej nie przytylam od wieeeeelu lat, wiec jest ok. a Tobie zycze zebys zopstala prezydentem- i moze wkoncu kiedys polska bedzie norla,nym krajem , chcoiaz mnie to tam nie obchodzi ,bo i tak mieszkam zagranica a do pl nie wracam,ale powodzenia.

verde-fajny plan:D:D:D londynka-czekaj tam na mnie,coraz bardziej dojrzewam do myśli,żeby wynieść się z naszego kraju :O

Ale ja zartowalam z tym prezydentem, to tak tylko dla podkreslenia wypowiedzi ;) Polska zostalaby krajem anarchistow z taka glowa panstwa jak ja :D londynka22, ponoc w uk [tak zakladam po nicku] zarcie tak paskudne, ze czlowiek zaczyna tyc, wiec gratuluje, ze trzymasz wage [i mowie to bez ironii]

Gość londynka22
mieszkam w Londynie,to parwda -jedzenie jest straszne,bardzo szybko mozna utyc,ale ja albo sama gotuje albo moj chlopak ,nie jem fast foodow,bo za nimi nie pztedpadam,jedynie co to pizza,ale ile tej pizzy zjem ,a tak naoarwde to tylko pzrez pstatnie pol roku zaczelam ja jesc ,bo akurat znalezlismy faj na pizzeria gdzie jest pyszna pizza. mozliwe zew tez dlatego,ze ja jem bardzo malo tluszczow ,a zwlaszczca staram sie unikac tluszczow nasycocnych i uwielbiam weglwowodany -czyli chleb ,chleb i jeszcze raz chleb,wiec moze dlatego tak mi sie udalo utrzymac wage... La verde-ale z tym prezydetnem to zawsze mozesz spobowac, skoro kaczka moze to i Ty tez :-D

verde-ale mogłabym się chwalić i pisać do Faktu,że naszego prezydenta znam z kafe:D

Gość londynka22
annah- ja polecam szzerze polecam wyprowdzke z polski, nie jest tutaj super,ale lepiej niz w polsce...

No dobra, to ja to przemysle. Szukajcie czasem na kafe mojej kampanii wyborczej, bede potrzebowac wsparcia :)

verde-na nas zawsze możesz liczyć:D:D:D

londynka-zgadza się,nigdzie nie jest idealnie....ale to,co dzieje się w naszym kraju,jest przerażające.....

Gość ania ze Szczecina
przerazajace to malo powiedziane strasznie i ma byc coraz straszniej

Będę się dzisiaj trzymać diety! Obiecuję solennie hehe :) Chyba codziennie rana zacznę tu wpisywać moje obietnice, a wieczorem będę się rozliczać ;)

Gość ania ze Szczecina
czesc dziewczyny jak wam idzie ja trzymam sie diety pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!!!