Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladaaaaaaaa

Miałas gorszy dzien???

Polecane posty

Gość czekoladaaaaaaaa

Miałam fatlany dzien . Do mojego celu brakuje mi 3 kg(po dzisiejszym to juz raczej wiecej)a idzie mi coraz gorzej. Zaczynam sie objadac . czuje sie jak słonica. Zjadłam : 9.30 płatki pęłnoziarniste z mlekiem 230 kcal 12,15 poł kromki chleba z plasterkiem szynki i ogórek korniszony80 kcal 14.15 3 łyzki kaszy kus kus 110 kcal, kawałek piersi kurczaka 100 kcali mizeria z ogórka i cebulki z jogurtem nat60 kcal, I teraz najlepsze duzy jogurt 200 kcal, 2 duze czekolady jedna 512 kcal/100g, druga 560 kcal /100 g . Kazda z nich miała 200g!!!!!!!!! Zjadłam prawie poł kilo czekolady. Od tamtej pory nic nie jem. Jestem załamana. Miałyscie gorszy dzien???? :-(((

Gorszy nie ale zjadłam ciastko. Nie pocieszyłąm Cię zapewne, ale powiem Ci, że jak jutro stane na wadze i zobacze więcej niż 69,9 to sie podłamię a mam naprawde ważny egzamin z rana...

Gość Dzis chyba
taki dzień ,ja dziś zjadłam tyle ,ze starczyłoby na cały tydzień i nadal jem :(

Gość Dzis chyba
ale jestem głodna , zrobiłam sobie teraz herbatkę FIGURA 1 i jeszcze zjadłam 3 wafelki, już pękam a żołądek dalej mnie ssie . Chyba się położę żeby nie myśleć o jedzeniu .

Gość rgjngwjyi
twoja głowa jest nienasycona. powiedz sobie stop, powiedz sobie że chcesz być szczupła, i powtarzaj sobire to z uporem maniaka. podziała.

ja jestem jeszcze gorsza. tak się zle z tym czuje kur.a !! Nie wiem pojde rzygac czy jak.. najadłam sie jak swinia ..

Alez Wy sie dziewczyny maltretujecie, tym glodzeniem sie, czy nie lepiej byloby zwyczajnie banalnie jesc, tak, zeby potem nie rzucac sie na lodowke, czy na czekolade... Wy chyba siebie bardzo nie lubicie... Grubagrubagruba, jesli wazysz 60kg przy 162, to faktycznie, jestes gruba nieludzko...

Gość czekoladaaaaaaaaaaaa
zjadłam kolejne 2 czekolady, i zupke chinsko i zwymiotuje to !!!!!!!!! Ja juz nie panuje nad soba! Czy jest tu ktos jeszcze kto walczy z bulimią?

Gość ja tez sie objadlam
chociaz wcale sie nie glodze. tez zjadlam mnooostwo czekolady, cukierkow, ciastek. i strasznie mi slodko. ale jutro nowy dzien:) nie zalamuje sie...mi zostalo jakies 3-4 kg do osiagniecia wymarzonej wagi

A ja się obżarłam wczoraj! Cały dzień trzymałam się 1000 kcal, a wieczorem zjadłam 4 czekolady, dwie bułki z salami, 2 jajka z majonezem, pizzę, pełno orzechów i ciastek. Przed chwilą znowu byłam w lodówce, ale powiedziałam sobie stop! Schowałam wszystko co miałam zamiar wsunąć z powrotem do lodówki. Jestem z siebie dumna, ale nie wiem czy tam zaraz nie wrócę!

Gość ja tez sie objadlam
nie wracaj!!!! bedziesz sie czula gorzej niz teraz!!!!!!!!

No postaram się nie wrócić :) Dobrze mi zrobiło, że tu napisałam :) Bez takich akcji, to za dwa miesiące będę zgrabna i ładna, a przez takie napady to nie dość, że ciągle mam wrażenie, że nic nie jem i non stop jestem na diecie, to pozostaję w rozmiarze XXL!

Gość ania ze Szczecina
dziewczyny zamykamy lodowki na kłódki i wynocha z kuchni

Gość ania ze Szczecina
wszystkie poszły zamykać lodowki czy co?

dziewczyny!!!! Opamiętajcie się!!!!Wyszorować zęby i do łózka :D:D:D

ania-mam nadzieję,że tak:),że nie poszły żygać do łazienki:O

Gość Armanii
Dziewczyny warto sie odchudzic , w oczach faceta grube jestescie nie atrakcyjne : ) ... Dobra dieta i sport napewno pomoga , tylko pamietajcie zeby nie przekroczyc pewnej granicy. Nie wpedzcie sie w anoreksje!! --> To jest odrazajace

No ja nie przekroczę już dzisiaj progu kuchni!

kayus- widze ze masz podobnie jak ja. Ja tez potrafie tyle zjesc . Powiedz mi jak sie dzisiaj czujesz po tym wczorajszym jedzeniu? stanełas na wadze dzisiaj?

Gość ja tez sie objadlam
ja koncze sie uczyc i ide spac:) jeszcze jakies 4 miesiace temu to normalnie bym planowala tygodniowa glodowke po takim obzarstwie jak dzisiaj... ale na szczescie zrozumialam ze to nic nie da.

a czy któras z was ma bulimie ???

Gość ania ze Szczecina
mam nadzieje dziewczyny ze dacie rade i zapomniciedzis juz o tym ze kuchnia istnieje!!!

czekoladaaa no przybyło mi zaledwie 400 gram od przedwczoraj. Nie wiem jak to możliwe, ale jak się rano ważyłam to myślałam że z 2 kg będą na plusie. Mam nadzieję, że dzisiaj to 400 g mi zejdzie :) Najgorsze, że ja tak jem i jem i ciągle czuję głód. Jak zacznę to nie ma końca! Nie wiem gdzie to wszystko się mieści.

Gość ania ze Szczecina
w brzuszku śmieciuszku!!!

hehe no niestety ten mój brzuszek, to jakiś wór bez dna. Teraz też jestem głodna jak cholera! Ale wiem, że jak zacznę to będzie koniec! Jak dzisiaj przetrzymam, to jutro powinno być lepiej :)

Ale co wy macie na mysli piszac "obzarstwo"? Bo racej nie poł kilo czekolady tak jak ja to zrobiłam . Jak juz zjadłam to czułam jakbym to nie była ja wczesniej. To okrone uczucie ! czujesz z musisz zjesc i nie panuje sie nad soba , wszystko jest takie automatyczne. A najgorsze jest to , ze jak stanęłam dzisij rano przed lusterkiem to byłam zadowolona z wygladu, a jutro na pewno bede miała brzuch jak w ciazy ! i znowu sie załamie

Gość ja tez sie objadlam
ja mialam kompulsy. teraz juz najwyzej raz na 3 tygodie sie zdarzy ale to i tak nie tak wielki jak kiedys. kiedys to potrafilam ponad 7 tys kcal w1 dzien zjesc a potem tabletki albo herbatki przeczyszc