Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgfngdf

ciąża! ważne pytanie!

Polecane posty

Gość jgfngdf

czy może dojść do zapłodnienia po mimo tego że facet nie skończył we mnie...? odpowiedzcie bo ja już zaczynam się denerwować i nie myślę racjonalnie...

Gość lorii
a co stosunek przerywany?

Gość jgfngdf
tak stosunek przerywany

Gość jgfngdf
nie myślałam nad tym dopóki całkiem przypadkowo uświadomiłam sobie że to był akurat 14 dzień cyklu... no i wariactwo się zaczeło...

Gość lorii
stosunek przerywany to zadne zanezpieczenie..Przed wytryskiem pojawia sie substancja ktora ma w sobie plemniki.Nie panikuj ale sprobuj inaczej sie zabezpieczac ..nawet gumkami:-)

miałam do niedawna ten sam problem do myślenia :D ale skończył się na szczęście po mojej myśli :P dlaczego w chwilach uniesień wyłącza sie racjonalne myślenie? :P

Gość to ile ty
masz lat, że nie wiesz, że stosunek przerywany nie chroni przed ciążą i że to nie jest metoda antykoncepcji tyl;ko sposób na nabawienie się nerwicy?

Gość jgfngdf
oby mój też skończył sie po mojej myśli... "siódma rano". hmm? no właśnie? dlaczego? może nam ktoś odpowie na to pytanie?

Gość jgfngdf
a czy ja napisałam ze uważam że stosunek przerywany chroni przed zajeściem w ciąże? no raczej nie! gdybym tak uważała to bym nie zadawała takich pytań tu w tym miejscu!! wiec oceniając najpierw pożadnie poczytaj...