Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_zalamana

Zalamana......

Polecane posty

Gość Ona_zalamana

Dzisiaj zerwalam z facetem po 4 latach bycia razem....powiedzialam mu ze chce z nim zerwac a on skulil glowe i powiedzila " no kochanie jak taka jest twoja decyzja to ok, to ja ide spac " wstal i wyszedl ...:( 4 lata:(

Gość ddgdg
czym jestes zalamana ? a co mial zaczac plakac czy blagac zebys nie odchodzila? zerwalas to zerwalas czego oczekujesZ?

Gość Ona_zalamana
nie chcialam zebz mnie prosil, ale to znaczy ze mu wogole nie zalezalo..

Gość ddgdg
dobrze zrobil i tak byl mily, jesli w taki sposob chcialas sprawdzic czy mu zalezy jestes egoistka zranilas go ,ale nie martw sie znajdzie lepsza

Gość śliwka ż dżewa
idż sie powieś

a co miał rzucic sie z mostu?

Gość odcien rozu
tobie chyba tez ne zalezalo skoro zerwalas?

Gość Ona_zalamana
ja go zranilam??? zerwalam z nim dlatego ze przez 4 lata wogole nie bral mnie pod uwage, nie obchodzilo mnie co robie,dlaczego ejstem smutna,czy jestem zdrowa czy chora! zawsze na pierwszym miejscu byli rodzice i szefostwo! ja nigdy! Po 4 latach w koncu sie odwazylam! on mnie ranil przez caly czas a ja robilam dla m\niego wszystko!poswiecalam sie dla milosci, dla naszego zwiazku.....a tu taki koniec:(

Gość Bruk ma
noooo to strasznie mu zalezalo, nie ma co...mialam kiedys tak samo..utwierdzilo mnie to tylko w przekonaniu ze dobrze zrobilam

Gość to palant był
skoro nie zareagował jak trzeba. Widać mu nie zalezało i dobrze, że następnych 4 lat z nim nie zmarnujesz

Gość ddgdg
w takim razie on mialcie w dupie ty go tez olalaswkoncu ,czego tu zalowac i do kogo miec pretensje jedynie dosiebie ze 4lata zmarnowalas,

ddgdg \"dobrze zrobil i tak byl mily, jesli w taki sposob chcialas sprawdzic czy mu zalezy jestes egoistka zranilas go ,ale nie martw sie znajdzie lepsza\" zgadzam sie z powyższym stwierdzeniem. i zapamietaj to sobie, FACETÓW SIE NIE OLEWA, NIE RANI I NIE SPRAWIA ZEBY BYŁ ZAZDROSNY, NIE JESTEŚMY ZABAWKAMI KTÓRE MOŻNA SOBIE TESTOWAĆ ! jestes głupia i tyle i widać od razu że niedojrzała emocjonalnie. masz nauczke na przyszłość może głupota cie kiedyś opuści.

Gość róbta co chceta ....
jak moj nie pyta jak sie czuje jak jestem chora to mu cherlam prosto w nos a on wtedy mówi: "dobrze ty sie kobito czujesz?" :D łoś, ale i tak go kocham........