Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzameduza

ma któraś kosz na pieluchy?

Polecane posty

Gość cristina
Myślę, że bez tego można się obejść :)

mysle że bez wielu rzeczy można sie obejsc ale podoba mi sie to a ne wiem jak sie zachowuje w praktyce

Ja mogę mieć ten kosz za niecałe 30zł w przeliczeniu na polskie pieniązki. Dostałam tu kupon znizkowy w szpitalu. Ale nie kupuję. Na początku myślałam, ze to fajna sprawa ale potem się zastanowiłam jeszcze raz. Po pierwsze jeśli dasz komuś na prezent to on potem bedzie sobie musiał do niego wkłady kupować. Po drugie jakoś mimo wszystko brzydziło by mnie trzymanie pieluch w domu przez jakiś czas. Ja wyrzucam codziennie. Ale decyzja nalezy do Ciebie, poza tym pytałas o odpwiedź osoby, które są posiadaczami, a ja tego nie mam.

troszke inny, ale mam..............stoi w garazu, nieuzyteczna rzecz, przynajmniej dla mnie.

Gość bez sensu................
ja wyrzucam do normalnego kosza a jak jest kupka to pampersa najepiew wkladam do reklamowki zeby nie bylo czuc a taki kosz jest zbedny w dodatku wclae nietani

Gość ooo raanyyy
..a ja mialam i b. sobie chwalę.Do 10 m-ca pieluchy tam wrzucalam,zero smrodku, pod reką, wygodny.Polecam.

Gość pchli targ.
mama 41 wspominalam juz ze bardzo cie nie lubie????

ja mam i bardzo sobie chwale :) , sprawdza sie juz przy drugim dziecku , nie smierdzi ale poszukaj takiego do ktorego mozna wkladac zwylke worki na smieci

pchli targ........ani mnie to ziebi, ani grzeje..........

kosz jak kosz ale wklady do niego sa bardzo drogie. Lepiej kup cos bardziej pozytecznego bo pozniej kosz to bedzie sie stal i kurzyl. Najlepiej kilka paczek pampersow, albo np karuzele dla dziecka do lozka, lub mate edykacyjna... I nie zapomnij o mamie. jej tez sie nalezy jakis drobiazg za trudy ktore przeszla

Gość ile pieluch go zapełnia
Jest dośc duzy, jakoś tak przykro trzymac w domu zasrane pieluchy parę dni.

ja mam tommee tippee i jestem zadowolona, pieluchy w jednym miejscu i nie smierdza. Ale na prezent bym nie kupila raczej nikomu.

mialam,rok nam sluzyl, nie smierdzialo wklady drogie,ale mozna kupowac zwykle nappy sack i wtedy taniej a tez nie smierdzi

Gość oj joj oj
moja koleżanka ma jakiś kubeł w który wrzuca pieluchy.... ale jak się go otworzy to bój się... smierdzi jak nie wiem co:( ale rzadko chyba go opróżnia

Gość polecammm
kazda pieluszka jest osobno zapakowana wyciska sie z niej powietrze i nie smierdzi w takim koszu angelcare miesci sie znacznie wiecej pieluszek niz w zwyklym koszu wklady mozna kupic tez taniej mam i polecam zajmuje malutko miejsa a jest takie pojemne i nic nie smierdzi

Gość polecammm
wklady mozna kupowac nieorginalne lub orginalne zagranica sa znacznie tansze .ale na prezent nie kupujcie bo nie wiadomo czy bedzie kogos stac na te wklady

Mam Tommee Tippee... fakt wklady kosztuja, a w moim przypadku potrzebne sa dwa na miesiac. No i sorry ale kto wam zabrania tych pieluszek wyrzucac codziennie?? Ja wkladam do pojemnika reklamowke jednorazowa, jak sie zapelni (czyli raz na dwa dni) to ja zawiazuje i wyrzucam. Nie ma absolutnie zadnego zapachu. Ale fakt.... spokojnie mozna by sie bez tego obyc:)

widze ze zostalam zle zrozumiana.to ja go dostane jako prezent samej mi szkoda kasy a siostra chce mi to kupic, na wklady mnie stac, tylko sie zastanawialam jak to sie ma w praktyce.wszystko inne co praktyczne i niezbedne juz mam wiec taki kosz to jak dla mnie fajny pomysł, dziekuje za opinie i pozdrawiam

Gość gość
Ja mam też Korbell, ale ten tańszy: www.babymama.pl/pojemnik-na-pieluchy-standard-korbell-p817 Dobrze się u nas sprawdza, polecam

Gość gość
Zdecydowanie warto, brałam ostatnio na http://babymama.pl/ - ułatwia życie niesamowicie, szczególnie przy noworodkach... Kupiłam na rabacie, także nie żałuję, kod rabatowy to: dlamamy.

Gość gość
NIEPOTRZEBNY gadżet, bo inaczej tego nazwać nie można. Mieszkam w bloku i codziennie rano wynosi mąż śmieci by wlasnie nie śmierdziało. A taki kosz ile czasu by się zapelnialo?