Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakówianka

Jak dbacie o duży biust?

Polecane posty

Gość krakówianka

W sensie taki powiedzmy 70D i więcej....? Mój jest dosyć spory, ale zauważyłam, że ostatnio jakby traci na jędrności. Cóż...niebezpiecznie zbliżam się do 30-stki :P to i grawitacja daje o sobie znać :P No więc?? Co polecacie?? Kramy, masaże, maseczki, ćwiczenia...sama nie wiem... do tej pory jakos szczególnie do niego uwagi nie przywiązywałam - był sobie, to fajnie. Mówili, że ładny i duży - tym lepiej (dla mnie moje 70E jest zupełnie przeciętne, nie jakieś wielkie, no ale... :P w sumie jak ktoś nosi 75B to może inaczej to odbierać..). No więc - co robić, żeby pozostał długo ładny, żeby już niżej nie spadał...?? :P Dzięki za wszelkie rady! Aaaa...odpadajaa tylko te masaże zimna i ciepła wodą na przmeian - kiedyś próbowałam to robić, ale to jakas masakra z tragedią jest :P A to się poparzę, a to zamarznę, kręcę tymi kurkami a woda kosztuje :P:P

70D to są malutkie piersi - oczywiście mówimy o dobrze dobranym rozmiarze biustonosza. Wystarczy zobaczyć, jak wygląda dobrze dobrane 70E brytyjskie - polskie 70F, wymiary 72/94: http://tnij.org/cqn7 A o biust w każdym rozmiarze dbamy przede wszystkim właśnie nosząc stanik w odpowiednim rozmiarze, dlatego zapraszam do porządnego wymierzenia się, odwiedzenia tej strony: http://www.bra-fitter.prv.pl/ oraz do innych linków z mojej sygnaturki :)

Gość tylko naprzemienne prysznice
są najlepsze bo żaden krem nie da takiego efektu oczywiście prawidłowa postawa czyli nie garbić się nie spać na brzuchu wzmacniać mięśnie klatki piersiowej np pływaniem, ćwiczeniami z ciężarkami, "damskimi pompkami" nosić dobrze dobrany stanik nie tyć ani nie chudnąć, zmiany wagi są zabójcze, piersi oklapną, wyjdą rozstępy

Gość f25
best bra, mowimy o polskim rozmiarze biustonosza. te angielskie paskudztwa są tragiczne.

A ja myślałam, że mówimy o dobrze dobranym rozmiarze biustonosza :P I proszę mi tu nie obrażać np. Maskaradek - Antośki nie zamienię na nic (no, może oprócz Effuniaka) :P

Gość 80 C
polecam ćwiczonka (znajdziesz w internecie na pewno), prysznice naprzemiennie zimną i ciepłą - nie koniecznie (sama tego nie lubię) - ja stosuję tylko prysznic chłodną (czasem zimną) wodą; dobrze tez działają delikatne peelingi (najlepiej takie jak do twarzy - polecam enzymatyczne, ale raz na tydzień/2tygodnie), ujędrniające balsamy - ale efekt tylko gdy wspomagany ćwiczeniami; pływanie,basen - owszem, jak najbardziej...

Gość ghjkl
ja mam 80 E/F I ,pomimo wieku (40) wyglada całkiem dobrze, nic z nim nie cuduje,jedynie wklepuje po kapieli krem do biustu.Ale to też jak mi się przypomni.

Gość krakówianka
Oooo, dzięki dzięki za wszystkie odpowiedzi! Best_bra - ja nie napisałam, że mam olbrzymi biust, ale znowu nie popadajmy w skrajności twierdząc, że 70E to piersi "malutke"! Bo co mają w tej sytuacji powiedzieć posiadaczki bardzo popularnego 75B??? Takich kobiet jest całe mnóstwo i nie wmówisz mi, że ja przy nich mam piersi "malutkie" :P ;) Kurcze...najgorsze, ze ja uwieeelbiam spać na brzuchu... :( Musze chyba poszukać jakichś ćwiczeń faktycznie...i jakiś kremik może... Ale może któraś z Was zna coś sprawdzonego??