Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marry Janne

Podoba sie wam ta czarnuulka?

Polecane posty

Gość z mojej perspektywy
Megan Fox nie jest deską :D Widzieliście inne jej fotki ?

Gość fdsgdfxg
ale ładna ! ale nie jest czarnulką!!! włosy farbowane i niebieskie oczy!!!! to nie czarnulka!!!!

Gość kijowo
lepiej byc plaska, ale miec boska buzie i figure, bo cycki mozna powiekszyc, a twarz ciezko zmienic raczej :-O

Gość you tubbbbee
ale ładna! a kto to? modelka?

Gość z mojej perspektywy
miliony facetow nie mogą sie mylis MAxim ogłosił ja ostatnio najseksowniejszą kobietą świata z nimi trzeba by dyskutować

Gość z mojej perspektywy
to jest aktorka, zagrała w Transformersach, ostatnio zaproponowali jej grę w Tomb raider ale odmówiła

Gość z mojej perspektywy
o co chodzi z tymi deskami? my oceniamu urodę tej Pani, Pani owa nie składa się tylko z cycków

jarek kim ty własciwie jestes???? na swój sposób intryguja mnie twoje wypowiedzi

Gość z mojej perspektywy
no chcieli ją obsadzić ale odmówiła stwierdziła że woli zagrać coś z Angeliną a nie zamiast Angeliny Może i deska, zależy jak komu leży, ale buzie ma ładną

Gość kijowo
chetnie oddalabym jej swoje cycki w rozmiarze DD w zamian za jej boska buzie i figure :-D

im więcej ich czytam to intrygują mnie w pozytywny sposób:) muszę cię rozgryźć w sposób psychologiczny...

nie jestem desperatka wytawiająca swoje tzytzki na forum do oceny jak wystawia się krowę na spędzie:) a swoją drogą nie potrzebuję akceptacji innych do samoakceptacji

Gość bihi
agawa, nie daj sie, on jest tu znany jako zwykły cham, nie ma się czym podniecać-widziałam jego fotkę

Gość jestem................
ja widziałam jego gały :O fuu jak stary dizad i zmarchy brzydal i tyle :)

czytam jego posty i nie grzeszą one "czułymi słówkami" i nie podniecam się wcale he he ale jest inny,może nawet ciekawy w tej swojej jadowitości

Gość jestem..........
jaki tam ciekawy, mrukowaty, nieciekawy i jakby mu zycie porządnie dopieklo tak sie zachowuje, zdziadzialy facet i nawet powiem ze troche mi go szkoda :) pozdrowka

może własnie tutaj chce się odegrać za jakieś swoje niepowodzenia...tu każdy może być kim tylko chce ehhh pokolenie internetu:)

jarek jest ciekawy???? HAHAHAHA jesteś jedną z takich naiwniaczek na jakie taki niedorobiony , gruby , samotny jaruś wymyślił swoją strategię - niby macho- pewnie wyobrażasz sobie jakie to by było romantyczne ujarzmić takiegoniepokornego jarka i wyobrażasz sobie jakiegoś super mena - a to tylko biedny, złośliwy, brzydki, niski, tępy cham, który nie ma życia poza cafe dla bab :D:D:D:D

niuniaaaaa fantazja fantazja ha ha zwisa mi jarek i jego wygląd i ujarzmianie i jest chamski i jedzie po każdym i co też mi to zwisa :o ale jest \"jakiś\" i tylko to miałam na mysli,jest tu jeszcze pare \"jakiś\" osób i je lubie,każdą na swój sposób,nadaja urok cafe i temu chyba nie zaprzeczysz:)

Nie każda ma cycki jak dwie piłki do kosza .. Może Jarku myślisz inaczej, ale mniejsze piersi są lepsze ;)

Gość Ula la ....
on mam malego przyjaciela, dlatego się dowartosciowuje, proste:)

Gość taka jedna zła matka
23:35 [zgłoś do usunięcia] Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) wytapetowana deska jak jej cyce urosną to może się komuś spodoba ------------------------------> jestes ogromnie skrzywdzonym przez zycie mezczyzna:O Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) opinie desek o innych deskach są z wiadomych powodów nieobiektywne... ----------------------------> mylisz sie jarku,ale jak juz mowilam chyba cie ktos skrzywdzil w zyciu viosenka megan fox deska???? ale jełop _____________> tez tak mysle:D piona:D [zgłoś do usunięcia] Kathrein Nie każda ma cycki jak dwie piłki do kosza .. Może Jarku myślisz inaczej, ale mniejsze piersi są lepsze --------------------------> niby dlaczego "lepsze" to juz jest rzecz gustu ... a o tym sie nie trzeba rozpowszechniac, hmm.ja ma calkiem duze piersi, i wcale nie mysle ze sa one lepsze czy gorsze od malych, sa ladne ksztaltne, i tyle a przedewszytkim moje:) pozdrawiam wszystkie pały bite:P