Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cicho pytająca dziewczyna

Czy w dzisiejszych czasach są jeszcze szarmanccy panowie?

Polecane posty

Mam narzeczonego od 8lat i dzisiaj, analizując swój związek, doszłam do wniosku, że od jakichś 6-7, w dupie ma -żeby przepuścić mnie pierwszą w drzwiach, -żeby pomóc mi zdjąć/lub założyć/ tudzież odwiesić płaszcz, -żeby kupić kwiaty, ot tak, bez okazji (nie robi tego nawet, kiedy by wypadało :-O ), -żeby (od czasu do czasu) otworzyć drzwi podczas wsiadania do samochodu... etc. Dziś przypadkiem oboje, w jednym czasie, wybralismy się do ubikacji i mimo mojej prośby, nie ustąpił mi pierwszeństwa, bym przed nim skorzystała z toalety:-O Czy dziś już nie ma szarmanckich mężczyzn??? Czy tylko mój taki niewychowany palant, któremu dobre maniery są obce? :-O

Gość ddfdfdf
Tylko Twój.

Gość mumek
ja jestem szarmancki i chuj mi z tego przychodzi :D

dzisiejszym jego zachowaniem, byłam bardzo rozczarowana:-O Niby nic, zwykła toaleta, ale zabolało mnie, że miał głęboko w poważaniu moją prośbę o ustąpieniu mi pierwszeństwa:-O No i w ogóle te wszystkie wyżej wspomniane czynności (właściwie ich brak:-O ), nie napawają mnie optymizmem:-O

może, poza szarmancją, niewiele sobą reprezentujesz;) Niemniej, ja bym doceniła kogoś za dobre maniery. Brakuje mi ich w życiu codziennym ze strony mojego partnera:-O

Gość mumek
kobieto, przyzwyczajaj sie - to wlasnie MALZENSTWO!

no, ale żeby ten na początku "wspaniały" facet, taki chamski się zrobił po latach, to przechodzi ludzkie pojęcie! 😡

Gość miluniaaaa
to niestety wymierający gatunek

mój ma prawie 40lat i po nim powinnam spodziewać się jeszcze tej kultury i dobrych manier w towarzystwie kobiety, ale widać, po latach, traktuje mnie jak kumpla z podwórka :-O Za to pokolenie dzisiejszych dwudziestolatków, zupełnie nie wie, co to savoir-vivre. Będąc w restauracjach, nigdy nie widziałam, żeby któryś pomagał swoim panienkom, zdjąć płaszcz, czy odsunąć krzesło. Nawet podczas wspólnej konsumpcji, piszą smsy lub gadają przez tel:-O Zresztą, ja ubolewam nad młodzieżą, a mój wcale nie lepszy! 😭

Gość shz
równouprawnienie jest. wystarczy, że zarabia więcej od ciebie i cie utrzymuje.

Gość Gicorka Szatana
Chcesz uroczego, szarmanckiego faceta, to wyjedź do Egiptu, albo do Tunezji. Polki maja w d.... Polaków, wiec Polacy przestali być dla nich szarmanccy.

Gość sa ale to głównie prawiczki
geje i zboczeńcy wiekszosc kutasów to łysa pała dres kaptur czy garniturek i siano we łbie

Jak zboczeniec moze być szrmancki? -Przepraszam młoda damo, mam uprzejmą prośbę. czy mogłabyś się położyć w tych krzakach na plecach i zsunąćrajstopy wraz z majtkami, ponieważ me serce pragnie cię posiąść?

Gość hehe gicorko cośtam nie
tak mówiłam ogólnie szarmanccy to głownie geje prawiczki i zboczency to nie była moja ocena szarmanckosci tylko przemyslenia wlasne na tematobecnie obowiazujacych (ze tak powiem) wzorcow kulturowych

Gość hehe gicorko cośtam nie
a tego nie skomentowalas gicorko : [wiekszosc kutasów to łysa pała dres kaptur czy garniturek i siano we łbie]

hehe gicorko cośtam nie a tego nie skomentowalas gicorko : [wiekszosc kutasów to łysa pała dres kaptur czy garniturek i siano we łbie] Bo tu nie ma co komentować. Może wyjaśnisz w jaki sposób zboczeńcy są szarmanccy?

Gość udajesz czy co nie wiem
wzorzec jest ogolnie biorac MACHO wyjasnienie ? muahahahaha zart lapiesz ? zart wiesz smiech dowcip humor kawaly itepe

Gość hehe antychryst witaj to ja
🖐️

Gość liliputt
do tego dazylyscie mile panie rownouprawnienie!

Gość nie rozsmieszaj mnie lilicosam
rownouprawnienie chyba masz marne pojecie o co chodzi tu nie ma kwestii rownouprawnienia tylko kwestia faceta ktory sie zmienil z czasem w smiecia i chama

udajesz czy co nie wiem wzorzec jest ogolnie biorac MACHO wyjasnienie ? muahahahaha zart lapiesz ? zart wiesz smiech dowcip humor kawaly itepe Ten towarek co brałęś/aś musział być mocny. Masz pewnie dobrego dilera. Narazie nie ma żadnego sensu w tym co piszesz, ale niewazne. Paw się dobrze na .... LSD? Good trip :)

Gość liliputt
zawsze to moze zadzialac w druga strone jemu tez nalezy sie szacunek,milosc,uznanie,komplementu i dawanie prezentow,a dlaczego tego nie robicie?

nie rozsmieszaj mnie lilicosam rownouprawnienie chyba masz marne pojecie o co chodzi tu nie ma kwestii rownouprawnienia tylko kwestia faceta ktory sie zmienil z czasem w smiecia i chama Jakie dzi_wki tacy mężczyźni :O

a moze on tylko dojzal emocjonalnie-otworzyyl sie na potrzeby egzystencjalne kobiet 21 wieku..i wyszedl na przeciw oczekiwaniom feministycznym bojowkom....:P:P:D:D:D

Gość giciorko jacy mezczyzni
takie opinie

Gość antychryst przywitalbys sie
do cholery :O

Gość antychryst przywitalbys sie
[Ten towarek co brałęś/aś musział być mocny . Masz pewnie dobrego dilera. Narazie nie ma żadnego sensu w tym co piszesz, ale niewazne. Paw się dobrze na .... LSD? Good trip] zajebistego PROJEKCIE :D

NIe warto być szarmanckim. Ja otwierałem obcym kobietom drzwi, przepuszczałem pierwsze i nawet nie usłyszałem słowa "Dziękuję". Szły szmaty, jakby im sie należało, a ja byłbym zwykłym odźwiernym. Wielokrotnie spotkałem się z przejawami chamstwa ze strony wieśniar, które przyjechały do miasta.