Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azalea

zauroczylam sie kolega z pracy

Polecane posty

Gość palmiasty suflet
Ta....tylko rozmowa. Już to widzę. Zawsze zaczyna się od rozmowy a potem puszczają wodze fantazji i chce się czegoś więcej, bo rozmawianie szybko się nudzi. Masz męża to nie szukaj wrażeń. Masz chleb, nie szukaj bułek.

Gość chłopcze Grzechu warty
no co TY ? uwiodlas i usidlilas:D ej a gdzie wyczytalas, ze go koffam??? ja zwyczajnie kolekcjonuje Grzeski. o milosci nie pisalam:D nie zrej tyle bo ci zad urosnie i bezdi ci spadal z krzesla. a co powie ten , jak zobaczy takie mieso lezace obok nogi:D

swiete slowa jakis tam suflet ja tylko se popatruje i sie tylko dopytuje jak czegos nie wiem:P rece i reszte ciala oprocz oczu i odrobiny mozgu, trzymam z dala od niego. nie ma mowy o jakimkolwiek grzechu:P a przecz wy gzrzeszne mysli, a kysz ty diabelku co mo podpowiadasz, zebym go tak do tej toallety i do tej sciany i tak...usta, usta:P:P a kysz kysz

Gość azalea
usidlilam, a jakze by :classic_cool: no bo skoro go nie kochasz, to go koffasz ;) a ja nie tyle wrazen szukam z moim przeuroczym kolega, tylko ciesze sie jego przemillym istnieniem i nie bede z nim zadnych grzechow robic ;) tylko chce zeby juz przyszedl i sobie tu byl i zebym mogla sie patrzec na jego sliczna buzke i usmiechy :D a potem jakos wycyrkluje, ze wyjde na przerwe w tym samym czasie co on i bedziemy sobie gadac. zreszta i tak nie jestesmy na etapie zadnego flirtowania, wiec nie ma sie o co bac i plakac :D

taaak:D dobrze bedzie, na pewno bedzie dobrze;)

Gość azalea
oj kurde, ale ty mi przypominasz jedna moja kumpele, tym biustem tez ;)

niemozliwe:D ja niepowtarzalna jezzdem powiedz kogo ci przypominam ?

Gość co wy tem wiecie
na pewno kazdy facet by sie cieszyl jakby sie w nim jakies fajne laski w pracy bujaly! potem jest o kim myslec w chwilach samotnego seksu :classic_cool:

Gość azalea
no jedna kumpele co ma siostre ;) w chwilach samotnego seksu ... nie jestem w stanie zaprzeczyc :D

jasniej prosze:D

chwile samotnego sexu:D:D:D dobre to jest:D

Gość azalea
e tam, moze lepiej pozostanmy anonimowe ;) no jeszcze mam prawie 1,5 godz. i przyjdzie moj sliczny chlopiec :D kurde, tak sie wykolowalam od tego pisania na kafe, ze teraz chyba nie bede nawet miala odwagi do niego przemowic 😭

Gość azalea
poszlam juz w oczekiwaniu na ten moment do kibla umalowac sobie rzensy :D

:D ja jutro tysz se pomaluje rzensy, ale bede go podziwiac i mrugac, wcale nie zalotnie:D ech i chyba wlosy umyje i rozpuszcze te niesforne loki:D zeby mi okalaly buzke i bede sobie tak kosmyk do ust i mh... bedzie to na niego dzialac ? :D:D

Gość azalea
loj jak masz loki, to nie jezdes moja kumpela :D ba toc ze zadziala, kosmyk w ust koralu :classic_cool:

loj:d a to szkoda w ust czerwieni:D nie, zadna czerwien:O ot dyskretna w koloze ust wystarczy, albo tylko blyszczyk i...kosmyk, loczek i rzes firana, rzuci ONego na kolana:D:D

Gość azalea
blyszczyk, blyszczyk ... zeby byl efekt wilgotnych ust 👄 ach ja sobie wczoraj na jego oczach blyszczkowalam ryjek, ciekawe, czy mu sie podobalo ;) nie robilam tego celowo, ot nie wiedzialam, ze idzie ;)

Gość a ja kocham nie kumam
to miklego czekania na twoje ciacho:P ja spadam. papatki i berz Go wram.. .hm...kurcze ale mam chec Go poslinic:D trzymaj sie

Gość azalea
to pa 🖐️ ach, teraz nie wiem znowu jak tu do niego zagadac, co powiedziec, niech mi ktos poradzi :) :)

Gość azalea
juz niecala godzinka :D :D

Gość szczeniackie zagrywy
Ciekawe co by twoj maz powiedzial, jakby wiedzial o twoich rozmyslaniach o tym ciachu :P

Gość azalea
on wie :D i sie cieszy, ze mu mowie o takich rzeczach, bo to znaczy, ze nie mam nic do ukrycia. no moze nie mowie mu tak wylewnie, jak tu, bo go nie chce zanudzac, ale moge sie mu zwierzyc jak kolezance ;)

Gość azalea
ach przyszedl juz moj slodki czekoladus :D nawet mrugnal do mnie (chyba) :P wiem, ze was to nic nie obchodzi, ale ja i tak musialam napisac :D

Gość obchodzi nas to obchodzi
icha cha cha

Gość azalea
godziny mijaja i nic ciekawego sie nie wydarzylo :(

Gość o boszzzzzz
nastepna waryjatka 😭

Gość wiele krzyku o nic.
Czemu zaraz wariatka. WIele osob tak ma, ze zycie z mezem/zona przeradza sie po latach w monotonie, czasem moze nawet mila, ale monotonie. Wtedy warto sobie wygdybac jakis obiekt zainteresowania, niekoniecznie do seksu, ale ot tak dla rozrywki. Sama czesto tak robie i nikomu wlso z glowy nie spadl :) Pozadrawiam autorke :)