ram pam pi du 0 Napisano Luty 3, 2009 witam, mam pytanie.chcialabym isc do ginekologa zeby przepisal mi tabletki antykoncepcyjne.jeszcze nigdy nie bylam u zadnego ginekologa i chcialabym sie tez przebadac,ale bede miala akurat okres.czy w tym wypadku moge isc tylko po recepte?czy lekarz przepisuje tabletki tylko po badaniu? z gory dziekuje za pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maluttka88 0 Napisano Luty 3, 2009 niestety musisz poczekac az nie bedziesz miala okresu :) badanie to tylko podstawa do przepisania tabletek,nie ktozy lekarze jeszcze zalecaja badania hormonalne ale to juz rzadziej :) bylam pierwszy raz z moja szwagierka u gina po jej pierwsze tabletki,po 2 opakowanie poszla sama w czasie okresu i dostala opierdziel ze jak mam okres to moze sobie isc do okulisty a nie gina,ale doktorek sympatyczny wiec dal jej te tabsy i kolejnym razem kazal przyjsc bron boze nie w ciasie okresu :) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ram pam pi du 0 Napisano Luty 3, 2009 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach