Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxodpowiedzxxx

małrzeństwo-ile lat? jak wygladała wasza sytuacja?...

Polecane posty

Gość xxxodpowiedzxxx

ile mialyscie lat, czy macie/bedziecie miec wychdzac za maz? jak wygaldala wasza sytuacja? studiowawalyscie? pracowaalyscie?...

staz 4lata studiowałam, nie pracowałam. Obecnie dalej studiuję robię mgr i podyplomowe jednoczesnie i do tego mam dwie prace i mamy 1,5roczna córeczkę:) Pzdr

Gość tyle lat aż nauczysz się że
to małŻeństwo a nie małrzeństwo

Gość xxxodpowiedźxxx
wiem przeprasza, za bYKA w temacie!:) zoirentowałam sie dopiero po fakcie!:)

Gość do autorki xxxodpowiedźxxx
ja mialam 26lata, oja facet 23:) hehe.. no tak ja starsza od niego;) ... ale oboje studiowalismy ... i jakos to lecialao.. na poczate mieszkalaismy u jego rodzicow... potem mieskzanko,.. jak ja skonczylam studia.. wtedy kasa zostawala:) a dzis mamy projekt domu i wlasnie zaczynamy budowe:) ja dlama rady , to czemu Ty bys miala nie dac??:D

Gość miałam 17 lat
jak wyszłam za mąż - byłam w liceum. Teraz jestem 12 lat po ślubie - zajmuję kierownicze stanowisko, ukończyłam studia, odchowałam dzieci - jestem szczęśliwa

Gość nie jestem małolatą
ja miałam 20, mąż 21, studiowałam mąż pracował i kończył technikum wieczorowo, mieszkaliśmy u moich rodziców, teraz 5 lat po ślubie- od roku mamy swój dom za swoje pieniądze bez kredytów oboje pracujemy, 2 dzieci.

Gość xxxodpowiedźxxx
maiłam 17 lat-:) oo.. i własnie takich ludzi podziwam - powaznie! ... szanuje tych ktorzy sie nie poddali!:) .. dla mnie co prawda jestes CYBORGIEM .. bo nie wyobrazam sobie jak mozna to wszytko pogodzic.. ale widac mozna - :)

Ja 26, mąż 27, ślub w ostatnim tyg maja po 4 latach znajomości i 2 latach mieszkania razem, 1 czerwca na swoim, oboje pracowaliśmy

Gość miałam 17 lat
xxxodpowiedzxxx - dzięki, prawda jest taka, że dużo zawdzięczam swoim rodzicom, bo oni mają ogromne serducha i bardzo mi w życiu pomogli. Ale za to teraz ja jestem w stanie im pomóc a oni są ze mnie bardzo dumni.

Gość Aera Teint
ja mam 24 jestem z facetem 4 lata i o slubie nawet nie myslimy... ja studoiuje on pracuje.. za jakies poltora roku mzoe razem zamieszkamy.. a slub moze w wieku 28