Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymamtego dłużej

chrapanie- co z tym zrobć

Polecane posty

Gość nie wytrzymamtego dłużej

Mój facet chrapie tak że mnie w nocy kur....wica chwyta i zaraz go uduszę poduszką :)) A poważnie czy znak toś z was jakieś wyprubowane środki/metody na chrapanie- godne polecenia? Bo ja już dłużej nie wytrzymam. proszę

Do lekarza - często jest to objaw poważnej choroby (laryngologicznej, ale również może być wieńcowa, problemy z sercem itp)

Gość doradę chetnie
niech przestanie chrapac

Gość przesadzacie z lekarzem
moj dziadek chrapal od zawsze, moj tato chrapie, moja mama chrapie. Ja na szczescie nie i moj facet nie. Ja polecam spac w oddzielnych pokojach ;) Bo nie ma na to zadnych metod ;) Niech nie spi na wznak moze? ;)

Gość wszyscy chrapiecie

He przesadzam twierdzisz? Mój dziadek zaczął chrapać w wieku lat 40 - stan przedzawałowy serca, mój ojciec w wieku lat 30 - mega podwyższone ciśnienie. Oboje wylądowali na bardzo silnych lekach, dziadek już nie żyje, ojciec chrapie do dzisiaj, ale zdecydowanie ciszej i lżej.

Gość doradę chetnie
rodzina chrapiusków

ale to nie musialo miec zwiazku z chrapaniem. dziadek z cisnieniem zadnych problemow nie mial. Babcia mowi, ze chrapal od zawsze :P

Mogła to być taka uroda, źle dobrana poduszka lub krzywa przegroda nosowa. Ale wiesz, ludziom też pieprzyki wychodzą i jedni uważają to za urodę a inni idą się przebadać pod kątem czerniaka.

moze i racja, bo pieprzykow tez mam w pi** i jeszcze troche i uwazam, ze to taka uroda :D

Witaj, polecam Ci stronę www.chrapaniestop.pl i specjalistów z kliniki Medicus we Wrocławiu. Mój mąż miał też ogromny problem z chrapaniem, poddał się zabiegowi i chrapanie minęło jak ręką odjął:) Polecam wszystkim z czystym sumieniem tak klinikę, jak i sam zabieg!