Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielokroperk

Mój mercedes

Polecane posty

Gość wielokroperk

Mam mercedesa w124.Wiem,że jest stary,ale taka klasa wyposażenia jaka jest tam w środku to niema żadne inne autko.Poza tym lakier igiełka dbam o nie.A teraz się zapsulo.Jest to juz 3 powazna naprawa w tym roku.Nie moge go dluzej trzymac bo mnie nie stac na takie naprawy.Ogladam inne auta na serwisach motoryzacyjnych,ale one sa jakies podle,biedne.Za ile mam go sprzedac.Oczywioscie zamierzam go naprawic,ale zaraz potem sprzedac....co ja mam teraz kupic???

Gość szachownica.
2 tysiaki to góra :O

Gość wielokroperk
mercedesy trzymaja wartosc.Ludzie sprzedaja je od 5-15tysiecy

Gość szachownica.
jaaaaaaaaasne, ciekawe kto ci go kupi. ile ten trup ma juz lat?

Gość wielokroperk
zamierzam dobrać jeszcze troche kredytu ale na nowszego merca to mi chyba nie wystarczy

Gość roerkowa
nigdy na mercedesa nie mów,że jest złomem,to auto jak sie o nie dba moze jeżdzic i 20 lat jezcze.One są jak kobiety im starsze tym lepsze

a jazda mercedesem jest jak sex za pieniadze...niby wszystko normalnie ale jakos uczucia nie ma

Gość wielokroperk
Do teraz jeździło mi się świetnie,ale kto nigdy nie jeździł mercedesem nie wie o czym mówię.Powiem wam,że autko może jest stare,ale niektóre nowsze nie są tak dobrze wyposażone.Oglądałam ine autka z 1998,1999,2000 to prawie wszystko jest manualne.A w mercu.El.szyby,lusterka,szyberdach,komputer pokładowy(co dziwne,po tym zdiagnozowali co jest zepsute),wspomaganie kierownicy,a skręt jak marzenie,jakby obie osie naraz się skręcały.Mając ponad 100 koni pod maską czuje się,że się jedzie.Auto ma 18 lat,a żaden plastik nie trzeszczy.Perfekcja w każdym calu.Jest jeszcze cała masa bajerów i powiedzcie w którym autku z 1990 roku znajdziecie to wszystko?Ja już dużo samochodów starszych widziałam,ale takim jak ten jeszcze nie jeździłam.

Gość kocham mercedesy
ach....ja jezdze 190-tka, wersja sportline...ale w124 w coupecie to moje marzenie :)

Gość najlepsze..
są 190tki. Tak trzymaj