Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djksfhjkdj

MAM MEGA DOLA NIE WIEM CO RROBIC PRZEZ NIEGO ZALEZY MI A ON MA MNIE GDZIES

Polecane posty

Gość djksfhjkdj

miesiac temu bylam na imprezie z kolegom ktory mi sie podoba i ja tez mu sie podobno podobam,tanczylismy razem i calowalismy sie bylo cudownie...pozniej zaczelismy razem pisac smsy do siebie,poszlismy tydzien pozniej znowu na dyskoteke tez bylo fajnie,opiekowal sie mna... ale teraz nie odpisuje na smsy jak ja 1sza nie napisze to on nigdy sie nie odezwie,czuje sie jak idiotka pisze do niego to on odpisuje po 2 godzinach,zalezy mi na nim:( moze powinnam go olac???

Gość pooooooodnoszze

Gość vhvju
teraz ty zaproponuj wypad po jego reakcji poznasz czy jest sens o nim myslec bardziej powaznie

Gość pooooooodnoszze
ja proponowalam wczoraj to napisal,ze nie ma czasu:(bardzo to boli czuje sie jak skonczona kretynka

Gość dziewczyno o dziewczyno
wiem, ze co 2 osoba na kafe to mowi, ale naprawde, daruj sobie go:O najwyrazniej ma satysfakcje tego,ze Ty za nim latasz, ze odysla Cie z kwitkiem. nic dobrego z tego nie bedzie, nie pros o uczucie. bylam niedawno w podobnej sytuacji, jeszcze miesiac temu szlalam na jego punkcie. teraz odkrylam w co gral i powiedzialam koniec, nie pozwole na bawienie sie moja osoba:) czuje sie super i mam go gdzies. spoko, jak go spotkam, to sie przywitam i zapytam co slychac :), ale nic wiecej.

Odpusc go sobie na jakis czas, wiem ze to nie łatwe ale musisz spróbowac. Byłam w podobnej sytuacji bardzo mi na nim zalezaało ale postanowiłam ze nie bede sie pierwsza odzywac kiedy zaczął ograniczasc kontakt. Teraz znowu zaczął sie odzywac tak jak wczesniej i jest super. Jesli Twojemu też zalezy to powroci do takich kontaktow jak wczesniej a jesli mu nie zalezy to szkoda Ci za nim gonic bo tylko zepsujesz swoje dobre imię.Pozdrawiam