Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin Iksiński

Moja dziewczyna umówiła się ze swoim byłym

Polecane posty

Gość Marcin Iksiński

Od 4 miesięcy mam dziewczynę, bardzo się kochamy i planujemy wspólne życie. Przede mną była pół roku w irlandi, gdzie miała chłopaka, polaka. Związek rozpadł się, bo ona wróciła do polski, a on wrócić nie chciał. Teraz przylatuje na dwa tygodnie i ona się z nim umówiła :o Sama mi o tym powiedziała i zapewnia, że to nic dla niej nie znaczy, a spotyka się tylko dlatego, ze to jej ex :o Co mam o tym myslec?

Gość dziwne too

Gość BY MY BABY
no wiadomo,że zachwycony nie jesteś, ale skoro się kochacie i planujecie wspólna przyszłość to nie masz czego się obawiać, ja tez czasem spotykam się z byłym, czyli ma z nim kontakt skoro sie umówiła

Gość BY MY BABY
i skoro Ci powiedziała a nie ukryła tego z myslą ze może sie nie dowiesz to chyba ok.

Gość wiosenna rosa
po jaką cholerę sie umawia z tym byłym. ja bym była przeciwna gdyby mój facet chcial sie spotkac z byłą, nie uznaję czegos takiego, po co?

no wiadomo,że zachwycony nie jesteś, ale skoro się kochacie i planujecie wspólna przyszłość to nie masz czego się obawiać, zwłaszcza po 4 miesiacach ...... bije od was wielka goraca miłosc :O:O:O Kolego spotykac sie tylko ze jest to ex ??? cos mi tu smierdzi .....fałszerstwem

Gość Marcin Iksiński
Też mnie to wkurza i powiedziałem, że jestem zazdrosny, bo niby po co ma sie z nim spotykać :o Nie chce wyjść na zaborczego buca, ale cholernie źle mi z tym i gryzie mnie to :o A jestem pewien, że jakbym ja chciał umówić się z byłą, to byłaby megaawantura, to ona jej nie trawi :o

A jestem pewien, że jakbym ja chciał umówić się z byłą, to byłaby megaawantura, to ona jej nie trawi po pierwsze to po jaka cholere spotykac sie z ex ? a po drugie to ...widze ze jestes zdominowany w zwiazku przez panne ? Sprobuj zaexperymentowac i powiedz swojej ze chcesz tez sie spotkac z ex .... Zobaczysz jak zareaguje ....? Jesli sie wzburzy ? To chłopie masz przechlapany zwiazek !!!!! I zastanawiaj sie juz dzisiaj jak z niego wybranac

Gość Marcin Iksiński
na moim miejscu zabronilibyscie jej spotykac sie z nim? :o

Od 4 miesięcy mam dziewczynę, bardzo się kochamy i planujemy wspólne życie. zajebista ta 4 miesieczna milosc i wspolna przyszlosc pewnie po spotkaniu z ex zostana z niej ruiny

uważaj na nieplanowaną ciążę i wspólne kredyty

Gość Marcin Iksiński
niedziwedz to nie tak jestesmy ze sobą krotko, ale kochamy sie, to widac i czuc. on chyba na niej wymógl to spotkanie, ze względu na stare czasy :o on mi to powiedziala, chciala byc uczciwa wobec mnie. jak jej teraz nie pozwole na spotkanie, to moze poczuc ze jestem zaborczy i nabrac do mnie dystansu :o

zabronić ? Bzdura , to ona sama powinna wyczuć, że to niestosowne.

Gość frufru
"BY MY BABY - skoro się kochacie i planujecie wspólna przyszłość to nie masz czego się obawiać" no jaaaaaasne, po 4-miesiecznym związku już planuja przyszlosc :D to powiedz lasce wlasnie to, ze jakbys Ty sie chcial spotykac z byla to jak ona by sie czula? bo Ty byś sie czul tak samo...

Gość Marcin Iksiński
szczery nie spotykaniu, tylko pojedynczym spotkaniu

a ja wygrałem zycie no co ty chcesz ? sa pary co sie kochaja juz po tygodniu ,po 1,5 tyg pierwszy sex a po miesiacu slub :) LOVE PELNA GEBA :D znam takie pary :D Dzisiaj na wokandzie sadowej sadza sie o alimenty .... bo po 3 miesiacach od slubu biora rozwód :P

szczery nie spotykaniu, tylko pojedynczym spotkaniu znaczy jedno bzykniecie to ok, gorzej jak dwa? tylko bez rzucania sie - to zwykla analogia :-)

Spoko , takie sytuacje są potrzebne, decyzja jest po jej stronie, ale to ona powinna wiedzieć, że też ryzykuje. A potrzebne są po to by sprawdzić na ile to wasze jest silne. Ktoś wcześniej zwrócił uwagę na nierówność w Waszym związku.

abub 100 % racja Skoro panna cie tak goraco kocha po 4 miesiacach powinna zdecydowanie odmówic takiego spotkania !!! To ze spotyka sie z exem ...do nieczego jej nie obliguje A jak tak bardzo chce ...to niech cie zabierze ze soba :) Wypijecie piwo i czapa ....

ale ona go nie zabierze ze soba ... bo pewnie ma inne plany zwiazane z tym spotkaniem :P I pewnie by sie oburzyła jak by jej to zaproponował:P No i pewnie pan z wysp tez był by zawiedziony ze nie przyszła sama :O

znam to z autopsji. Mój były chciał się spotkac ze swoją starą miłością. Ja chcąc być niezaborcza zgodziłam się podkreślając że nie powinien. Moje gadanie na nic było. To był początek końca.Pare miesięcy poźniej rzucił mnie, a tamta okazało się że jest w ciąży. Więc trzymaj się dzielnie kolego, bo nie wiadomo co z tych spotkań Twej ukochanej wyjdzie.

Gość Marcin Iksiński
Ja z nią nie pójdę, to ma byc jednorazowe spotkanie, my mieszkamy w małym miescie, on przyjezdza tylko na pare dni, zadnego sexu nie bedzie, to pewne. ale ciagle mi jakos tak .... żle z tym :(

tym razem sexu nie będzie, ale pewności że to będzie jednorazowe spotkanie mieć nie możesz :)

Gość Marcin Iksiński
moge, bo on za pare dni wraca do irlandi

Eeee , no chłopie, 4 miesiące to naprawdę niewiele, jeżeli szukasz w życiu prawdziwej miłości to, daj dziewczynie być sobą, łatwiej Ci będzie ocenić jej zachowania. Już wiesz, że dla Niej to żaden problem, poczekaj co będzie dalej, bo jak ona coś tam z nim ma, to chyba wolisz, żeby to wyszło jak najszybciej?

To zadaj jej pytanie ? Po co sie chce spotkac ? Wiesz takie spotkania sa moze i fajne dla podtrzymania kontaktu ... bo bez sensu palic za soba mosty jesli rozstanie odbyło sie w cywilizowany sposób .... ale ... to dopiero po jakims wiekszym czasie ... kiedy zadna ze stron nie jest uzalezniona od drugiej osoby uczuciowo a w tym przypadku nie wiemy co facetowi z irlandi siedzi w głowie ?