Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sterolka

Zabrał z alimentów stówe ....

Polecane posty

Gość sterolka

Witam. Ojciec mojego dziecka ma płacić 400 zł alimentów a w styczniu zapłacił 300 ponieważ jak sie wytłumaczył nie oddałam jemu mp3 więc on to sobie odliczył. Załamałam sie.W sytuacji w której jestem to dla mnie dramat ....i co mam teraz zrobić .Nie chce mu tej stówy odpuścić bo to dla dziecka nie dla mnie zasądzone przez sąd.Jakie powinnam kroki podjąć ?

Gość a czemu mu nie oddałeś
jego mp3 ?

Gość postraszyć komornikiem
Nie wolno mu samomdzielnie niczego odliczać. Tym bardziej, że chodzi tylko o jakieś głupie spory między wami. Alimenty są przeznaczone na dziecko i tych pieniędzy nie wolno mu ruszyć.

Gość oddaj mp3 i po sprawie

Gość ja oddałem sam sprawe do komor
i jest mi łatwiej. bo mam pokwitowania zapłaty a i o podwyższenie trudniej babie bo komornik jednak człek rozsądny i na zarobki patrzy. a i moge w kazdej chwili sprawdzic czy pieniadze idą na dziecko czy na kurewskie makijaże?

Gość sterolka
Te mp3 to było jakoś 5 miesięcy temu już nie mam tego złomu. Alimenty sa od tego roku - stycznia a on żeby tylko mnie upodlić i zrobić na złość tak poprostu sobie odliczył.Przecież oddałabym mu te cholerne złomowisko ale nie był to jakiś sprzęt wysokich lotów najzwyczajniej w świecie walało się gdzieś ale na dzień dzisiajszy nie mam tego

Gość zdradzi na bank
pogódz sie z tym stówa to nie majatek

Gość sterolka
No nie moge sie pogodzić bo zostawił mnie z dnia na dzień bez niczego a te pieniądze są na dziecko. Dlaczego mam jemu darować coś co postanowił sąd.Nie moge tego tak zostawić .Z komornikiem nie miałam nigdy nic do czynienia. Gdzie powinnam go szukać ,płaci sie za to ? Zrozumcie to dla mnie czarna magia :(

Gość sterolka
wrózka Bardzo Ci dziękuje

Gość sterolka
a nie ma prawa tego robić ? Bo on pierwszemu swojemu dziecku odliczał właśnie kupione pieluchy lekarstwa zbierał paragony i w ten sposób dawał mniej pieniędzy

dziewczyno...z kim ty sobie dziecko zrobilas...jak widzialas,.ze tak robi,to juz powinien byc dla ciebie jakis sygnal ja bym go tez wychujala i poszla do komornika

Gość sterolka
No prosze przydadzą mi sie te wiadomości :) Dzięki :)

Gość marus
Trzeba było nie sprzedawać jego mp3 i sobie kasy nie brać.Nagle taki złom.

Gość ale jajkaa
ja oddałem sam sprawe do komor " i jest mi łatwiej. bo mam pokwitowania zapłaty a i o podwyższenie trudniej babie bo komornik jednak człek rozsądny i na zarobki patrzy. a i moge w kazdej chwili sprawdzic czy pieniadze idą na dziecko czy na k**ewskie makijaże? " W jaki sposób sprawdzasz na co idą pieniądze ?????????????????

Gość trzeba bylo
myslec zanim sie komus innemu rodzine rozbijalo, wtedy dziecka z jego poprzedniego zwiazku nie bylo ci szkoda a nad swoim jecxzysz jak nad osmym cudem swiata

Gość sterolka
Był sam i mieszkał sam jak go poznałam . O dziecku z poprzedniego związku dowiedziałam sie dużo póżniej jak nie był w stanie tego już ukrywać ....teraz to już nieważne

Gość sterolka
Myśle że komornik swoje koszta odbiera od niego? Ile mniej więcej musi dopłacic jak płaci 300 zł alimentów?