Ania Aneczka 0 Napisano Luty 3, 2009 Drogie kobitki chciałabym dowiedzieć się jakie są wasze odczucia po założeniu wkładki antykoncepcyjnej czy faktyem są w waszym przypadku bóle głowy, mdłości dłuższyi bardziej obfity okres i dyskomfort w noszeniu? naczytałam się o tym na różnych stronkach internetowych i teraz to już sama nie wiem czy ta wkładka jest dobra czy zła proszę o podpowiedzi. Mój gin poleca mi Mirenę ale słyszałam że ona dla alergiczek nie jest zbyt dobra. Koleżanka ma TDE CODRE (specjalnie sprowadzana z Niemiec) i uważa że jest o niebo lepsza od Mireny czu któraś z was ma taką wkadeczkę????? i gdzie ją można kupić?? Jakie są wasze odczucia pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lorii Napisano Luty 3, 2009 zapraszam do klubu mirenowiczek:-)dla mnie mirenka jest super:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania Aneczka 0 Napisano Luty 3, 2009 hejka nie masz żadnych \"przygód\" z wkładeczką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lorii Napisano Luty 3, 2009 Ogolnie jestem zadowolona..Oczywiscie na poczatku musialam nauczyc sie z znia zyc..tzn..byly delikatne bole, plamienia miedzy okresami, ale teraz sa znikome , libido mi wzrosło a sex jest extra..Troche przybralam na wadze bo woda sie zatrzymuje ale ma to swoje dobre strony , bo mam wieksze piersi:-)Pozatym sex bez stresu no i czestrze wizyty u gina, zeby sprawdzic czy wsio jest na miejscu;-)..polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mau-mau 0 Napisano Luty 4, 2009 witam serdecznie czy ktoś może podzielic sie informacjami na temat wkładki TDE CODRE? proszę o kazdą informację:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elwira36 Napisano Luty 4, 2009 cześć dziewczyny ja tez coraz częśćiej słysze o TDE CODRE macie jakies konkretne ifo na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach