Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała córeczka

MÓJ TATA!!!

Polecane posty

Gość Mała córeczka

Mam prawie 14 lat ,mój tata rozwiódł się z mamą 4 lata temu. Od ponad roku spotyka się z fajną dziewczyną. Ona nocuje u nas,mozna powiedzieć ,że prawie mieszka. Razem wychodzą na jakieś imprezy,czy spotkania. Tata jak zaprasza znajomych to zawsze ona mu pomaga w przygotowaniach. Gotuje mu obiady,robi sniadania. Ja nie mieszkam razem z tatą,tylko z mamą. U taty jestem w weekendy. Spędzamy razem jakis czas wakacji,ferii. I ja bardzo przywiązałam się do niej. Lubie ją i ona mnie ,widze to na kazdym kroku. Moge powiedziec jej wszystko,a ona mi. I raz jak powiedzialam przy ich znajomych,bylo takie male spotkanie w domu u taty,zaprosil znaajomych. I siedzielismy wszyscy razem. Ja powiedziałam ,że fajnie jest miec szczęsliwa rodzine,i ciesze sie ze tata jest z x...A tata odpowiedział ..."fajnie wiedzieć coś czego ja nie wiem" Czyli co? Nie jest z nią? Po co się więc z nią spotyka? Nawet nie wiecie jak zrobilo mi sie glupio! Wiec po co mnie oszukuje? A ona? Jak ona mogla sie poczuc? Kurcze no... wiem jestem moze gówniarą itd...Ale bardzo ją lubie i nie wyobrazam sobie żeby tata mogł ją zostawić! Nawet czasami w rozmowach z nią mowie,ze chcialabym miec braciszka :) Co ten tata chce wkoncu?:( Tak sie chciałam wyżalić

Gość dajancia5
"fajnie wiedzieć coś czego ja nie wiem" mysle ze to jednak chodziło o to ze twoj tata nie wiedział ze ty sie tak cieszysz z tego powodu a nie ze z nia nie jest. pewnie zle zrozumiełas

Gość nicktakisobiejeden
a może po prostu tata nie wiedział że cieszysz się że on jest z nią - może myślał że nie jesteś z tego zadowolona a wolała byś by był z mamą znów.

Gość Mała córeczka
Raczej nie o to mu chodziło. Bo o tym,że ją lubie ,wie dobrze...

Gość ja_sem_netoperek
Czyli co? Nie jest z nią? Po co się więc z nią spotyka? Nie jest z nią RODZINĄ! I być może nie planuje :P A po co się spotyka...hm...nie będę gorszyć małolatek i napiszę, żebyś go zapytała sama :D

Gość Mała córeczka
Po to żeby z nią sypiać? Już dzieckiem nie jestem,nie mam pięciu lat..i wiem ,że ze soba sypiają,to normalne. Ale co w takim razie,ma ją tylko do tego?

Gość ja_sem_netoperek
ależ skąd :D Przecież sama to napisałaś: Gotuje mu obiady,robi sniadania.

Gość Mała córeczka
No to chyba kocha ją?

Gość lorii
Zapytaj moze taty w prost czy ja kocha..Z drugiej strony myśle ze tacie chodzilo o to ze sie lubicie i traktujesz pania x jak członka rodziny.Ale super ze macie dobre relacje, bo o to chyba chodzi:-)