Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oleś-ia

CZUJE zdrade!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

a wiec tak... wczoraj bylo wszytsko w porzadku to godziny 18, o tej wlansie godzinie napisałam ostatniego smsa...i juz nie odpisał. o 22 napisałam \"co porabiasz?\" cicsza....o 23:44 napisałam \"hm..\"i cisza...00:44 pisze mi skarbie usnalem dopiero co sdie obudzilem, dobrej nicy..i cos tam jeszcze, nie odpisałam o juz spałam, rano sms ze wypil za duzo i wyszlo jak wyszlo, napisałam mu \"nic nie powiedziales mi. a on ze wie bo szybka akcja wyszla z tym piciem, to ja na to \'aha...to nast razem napisz mi jak ma byc cos takiego, lepiej bedzie dla mnie i dla ciebie\' a on \"oj, czuje lekki pantofel...\" okrzanialm go, a on przyznal sie ze mam racje, powiedzial ze nast razem powie mi i na koncu napisał ...uśmiech? a ja na to \"nie ma usmiechu. jak masz z czego to sie usmiechaj, p oczym napisał mi \"ok...do zobaczeni pozniej\'\' nie wytrzymalam....zadzwonilam, znowu go opieprzylam, i odezwal sie kolo 13 czy pojde znim na imprez ur, bo ma zaproszenie z os, towarzyszaca,,,zgodzilam sie, ja nie wiem czy ja jakas nienormalna, ale chcialabym zeby moj facet mowil mi ze bedzie pił...no ja niewiem, chcialabym wiedziec co robi, a on mi nie mowi, dopiero wtedy kiedys pytam! ;/ a ja mu pisze ze ide tu i tu., robie to i to, a on nigdy sam z siebie :[ jak sie uspokoic? zeby nie korcilo mnie zeby do niego napisac...a moze on kogos ma :(

Gość o_w _kur**
Wiszisz,trafiłaś na takiego,co nie lubi sie spowiadać. Sa duze szanse,ze Cie zdradza. Mieszkacie daleko od siebie?

50km...a od czwartku do soboty spedzamy razem czas, albo u niego w mieszkaniu studenckim albo u mnie....

Gość o_w _kur**
nie powiedzialbym tego marzycielko. Studenci sa wyrafinowani,zreszta sam jestem studentem. Mało jest takich co ciągną na 2 etaty. Musisz sama to wyczuc. Jest wiele studentek tak napalonych,ze nie trzeba mowic co moga zrobic. Myslisz ze mają jakies wyrzuty po tym-nie. Po prostu obserwuj zachowanie faceta.

Rozumiem , tez studiuje.. ale moim zdaniem skoro nie bylo zadnych wczesniejszych sygnalow to scenariusz ze nagle poszedl z kolegami na piwo , napil sie a potem zasnal brzmi bardzo prawdopodobnie :)

jaka zdrada. z tego co mowisz to nic na nie wskazuje! A dlaczego facet mialby Ci pisac sms-a, ze gdzies idzie. Nie mieszkacie razem to wielu rzeczy o nim wiedziec nie mozesz, po prostu tak to jest. Kobiety sa inne niz mezczyzni..