Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaiia9

Mój chłopak mnie uderzył bo

Polecane posty

Gość kasiaiia9

dostał anonim od jakiegoś palanta który pisał mu jak to jego obecna laska zajebiscie obciąga:Oco oczywiście jest fikcją,ale pierwsze co zrobił to bez namysłu wpadł w szał jak mnie zobaczył i uderzył trzy razy dopiero potem jak zaczelismy rozmawiać oprzytomniał i zaczął mysleć normalnie

Gość kasiaiia9
przepraszał zrozumiał że to jakiś idiotyczny żart albo złośliwość mojego byłego.....ale ja nie potrafie zapomniec tych wyzwisk i tych 20 minut :O

Gość o_w _kur**
To zadaj sobie pytanie,czy chcesz byc z nim nadal. Moja mam mawia: jak facet uderzy raz kobiete,to juz nie zaprzestanie na jednym. Jestem facetem i nie powazam tego. Skurwiel bawi sie w damskeigo boksera. Skoro mial blachy powod,to jest nie teges. ?"Masz jakies since?

Gość nie umie panować nad sobą
to nic z tego nie będzie

Gość ktomirobi
masakra,mnie raz chłopak uderzył,po tym nie chciałam już z nim być

Gość gosia83
dziewczyno uciekaj.... nigdy nie zapomnij, nie wazne jak sie ulozy i choc by juz nigdy sie tak nie zachowal ty lezac obok bedziesz sie bala ze kiedys znowu cos go zdenerwuje i on znowu to zrobi.... mowi na swoim przykladzie... uciekaj puki nie jest za pozno

Twoje szczęście w nieszczęscu polega na tym, że dzięki tej sytuacji mogłas się przekonać z kim masz do czynienia. Dwoiedziałaś się tego teraz, a nie po ślubie i mając z nim dziecko. On nie panuje nad sobą. Czy takiej chcesz dla siebie przyszłości? z biciem i wyzwiskami? zakończ ten związek z szacunku dla siebie samej.... Jeszcze będziesz szczesliwa, ale juz z kimś innym...

Gość Mnie kiedys moj
kilkakrotnie szarpał i rzucał o ściane i drzwi,bo mam kogos tam w znajomych,kogo znam tylko na zwykłe "czesc"! No i uciekłam...

Gość kasiaiia9
no ale to trwało tylko 15-20 minut i wynikało z zazdrości o mnie a to chyba znaczy ze mnie bardzo kocha

Gość smutassssek 84
Ja właśnie "uciekłam" po 6 latach związku. Uderzył mnie nie raz, pierwszy raz za spotkanie z kolegą, uderzył kilka razy, popchnął na płot i rozwalił mój telefon, nie raz wyzywał, krzyczał :( Uciekaj od niego! Ja zmarnowałam sobie z nim najlepsze lata! Dobrze, że odeszłam teraz a nie po slubie.

nie, to nie oznacza, że Cię kocha, to oznacza, że Cię nie szanuje.

Gość kasiaiia9
gdyby mnie nie kochał to by go ten anonim tak nie wkurzył bo co by go to obchodziło

spieprzaj dziewczyno jak najszybciej. nie znam facetow ktorzy uderzyli tylko raz. jak juz raz sie odwazyl a ty dalej z nim bedziesz, bedzie czul sie bezkarny. a Ty z zazdrosci bys mu lanie sprawila? raczej nie. zaden normalny czlowiek nie bije drugiego czlowieka. pod zadnym pretekstem.

Gość fdsfdsf
Prowokejszyn ;)

gdyby cię kochał to by nie uwierzył w ten list. taka jest natura miłości, ze jest ufna. to ze uwierzył w ten list to dowód na coś przeciwnego, na to że jego uczucia od miłości są dalekie. jakby cię kochał to odszukał by autora i jemu spuścił łomot w twojej obronie. a jego zachowanie świadczy ze jesteś dla niego tylko przedmiotem, do którego on ma mieć prawo własności i z którym może robić co chce. w sumie szkoda że Cie nie zabił, bo jak znam takie głupie baby to mu wybaczysz i będziesz się męczyć latami, a tak grób i miałabyś z głowy.

Gość smutassssek 84
Wszyscy Ci dobrze radzą, uciekaj od niego jak najszybciej bo później naprawdę będziesz żałowała. To nie będzie ostatni raz, ja juz sie o tym przekonałam na własnej skórze.

Gość ___phi
Do --->kasiaiia9 Jak Cię uderzył raz, to będzie to ciągle czynił. Weź i kopnij go w tyłek i wygoń na cztery wiatry. Trafił się Tobie tradycyjny damski bokser. Zaraz się zaczną szlochy, że go kochasz itp. Bujda na resorach. Daj sobie z nim spokój.

Gość lucyplan
ze byłemu nie obciagałaś to nie znaczy ze innym tez!Może o innych chodziło!:)ilu ich tam było z 12??