Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam szefa psychopatę

Mój szef to psychopata

Polecane posty

Gość mam szefa psychopatę

Dochodzę to takiego wniosku. Z pozoru miły i wyrozumiały a w rzeczywistości modliszka. Wszelkie sukcesy przypisuje sobie choć pracował na nie cały zespół. Jest elegancki i elokewnetny, ale po pewnym czasie można się przekonać, że bezczelnie łże, manipuluje pracownikami, a do tego nie ma wyrzutów sumienia. Pięknie mówi, posiada ogromną zdolność doboru słów, charyzmatyczny przywódca, który tylko czeka na owoce naszej cięzkiej pracy a sobie przypisuje sukces. Jest zakochanym w sobie narcyzie, uważa się za mądrzejszego i najsprawniejszego. Jest miły i uprzejmy ale nie zawaha się ani chwili i gotowy jest wystawić wszystkich do wiatru, by ratować swój zagrożony tyłek. Jest na tyle bezczelny, że próbuje rzekonać wszystkich, że w istocie nic się nie stało i w sumie wszyscy powinni się cieszyć, ze oberwali zamiast niego. Cechy charakterystyczne: miła powierzchownośc, łatwośc wyrażania sę, egocentryzm i narcyzm, skłonnosć do manipulowania ludzi do osiągnięcia własnych celów, brak empatii, brak wyższych uczuć, impulsywność i nieodpwoedzialność, brak wyrzutów sumienia. :(

Gość a kogo to obchodzi kurna