Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka21

moja sukienka do ślubu

Polecane posty

Gość oooeeeoooo
A przymierzałaś ją? Coś w sobie ma, ale nie mój styl, zbyt prosta.

ja bym kupila bukiet, ktory bardziej rzucalby sie w oczy... masz skromna suknie wiec dodatki niech beda bogatsze

o nie, nie takie. a doatki wcale nie musza byc bogatsze - powinny tworzyc calosc (nazywaja sie dodatkami, czyz nie?) cantadeskie tez beda pieknie wygladaly. wspomnialem o storczykach, takich drobniutkich. suknia jest urocza, dlatego nie powinno sie jej przycmiewac zbyt okazalym bukietem. ale jestem TYLKO facetem :classic_cool:

Gość Nutelka000
sorry, ale mnie sie nie podoba. nie ma nic w sobie co by przyciągneło moją uwagę. ja wole osobny gorset, bez ramiączek w kol.białym. chociaż musze przyznac ze podoba mi sie "ogon" sukni, obyś miała słoneczny dzień, bez deszczu! bo ten pieny ogonek..szlak trafi ;-/

Gość Nutelka000
a jeżeli chodzi o bukiet, to mło wygony. bedziesz muisiała uważac, przy wsiadaniu do auta, przy klekaniu w kościele. do takiej sukienki jest on za bogaty!!

Gość różyczka21
dlatego sierpień a nie np. pażdziernik;) by była ładna sucha pogoda

ogonek mozna zalozyc na reke. a osobny gorset nie do kazdej pasuje - czasem daje zludzenie zle zlozonej sylwetki.

Gość jaastass
piękna!

Gość kingakinia
ładna ale dla mnie za prosta

Gość cudcudcud
To chyba najpiękniejsza ślubna , jaką widziałam.Ech, zazdroszczę ci. A co do bukietu, to dziewczyny dobrze radza: koniecznie coś prostego i skromnego- najlepiej wiązka cantadeskii z dlugimi lodygami, przewiazanymi atłasowa wstażeczka w kolorze sukni. Będzie cudnie! Bukiety , które pokazałaś przyćmia delikatny urok sukni.

Gość Rózyczka21
skoro tak mówicie:) to pogadam z moją kwiaciarką

Gość suknia super
taka skromna, delikatna i gustowna :) Ale tych cantaczegośtam nie bierz, są już zbyt oklepane. Bukiet nr 1 najbardziej mi się podobał.

i co z tego, ze oklepane? sa piekne, eleganckie i maja to "cos". powiedz mi, dlaczego wkladasz suknie slubna? przeciez to oklepana sprawa. zaloz lepiej worek, bedziesz taaakaaa nooowoooczesnaaa... :-o pierwszy bukiet absolutnie nie. cantadeskie lub inne proste i klasyczne kwiaty, beda wygladaly znacznie lepiej. stana sie uzupelnieniem stroju zadne kule czy "lezki".

Gość Rózyczka21
dziękuję mi tez się podoba moja sukienka;) kwiaty-sama nie wiem, podoba mi się pierwszy bukiet, moja kwiaciarka radziła jakieś róze z frezją.... Kurcze sama nie wiem jaki ten bukiet wziąść

Gość pelagia zzz
wziąC ! nie pisze sie wsiąsc ludzie kochani....

Gość ten ostatni najlepszy
tylko nie drugi!!!!!!!!!!!!!!! wyglada jak kalafior!!!!!!!!!!

Gość Myysiapyysia
Przypomina koszulę nocną

Gość a JAAAAAA
tzn suknia ładna:) choc jak dla nie cs w niej jest nie 'tak' :) ale t rzeczy gustu:) moja musi byc koniecznie bez plecow:) za to dół jest fantastyczny!:) tez chce miec 'ten ogon' :D:D:D