Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animali

Robił ktoś przyjecie weselne na 20-30 osób?

Polecane posty

Gość czegośc nie rozumiem
ja robiłam wsesele na 150 osób i kosztowało mnie prawie 60 tys- i co jestem zła tylko dlatego ze takie miałam. nigdy nie krytykowałam osób które robiły wesele na kilkanascie czy kilkadziesiat osób- więc dlaczego poprzednik pisze- nie rozumiem jak mozna zrobic wesele za 60 tys zł-! sami oczekujecie zrozumienia a innych krytykujecie!

mielismu mnóstwo znajomych no i rodzina- było super- szalona zabawa do białego rana- wszyscy super sie bawili i my z mężem też! ktos kto nie miał takiego wesela nie ma porównania i nie iwerze że jesli ktos miał by ful kasy zo zrobił by na kilkanascie osób( moze nieliczne wyjątki) a ci którzy tak pisza , pisza tak z zwyczajnej zazdrości- najeżazając na osoby które miały duże wesele! smutne ale prawdziwe!

mimo to nigdy nie krytykowałm osób które robiły małe przyjęcia i sama na takich bywałam- mimo że zabawy nie było wcale bo albo nie było orkiestry- wiec wszyscy zjedli i patrzyli żeby sie zmyć a nawet jak była orkiestra to wiadomo - kilka osób odpadła i garstk aludzi była na parkiecie!

Gość Ja zwyczjanie nie
ja robię na zaledwie 19 osób - z nami. ale będzie ciekawie,bo będą przedstawiciele kilku nacji. beda rodzice,nasze rodzeństwo z parnerami (jeśli mają), a 1 z sióstr męża to mój swiadek, kolega męza (jego swiadek)z dziewczyną, i kilkoro najbliższych przyjaciół. z innych nacji to będzie 1 Anglik, 1 Słowaczka i 1 Francuzka.

Gość naczelny poprawiacz
może ?

Gość adelajdka
ile liczą teraz srednio od osoby ?

Gość fotczar
.... zrób swoim gościom mila niespodziankę i podziękuj im uroczym gestem za przybycie na wyjątkowa uroczystość – Ślub , Chrzest, Komunia, Rocznica, Jubileusz, Urodziny, Studniówki, Bankiety i inne. Podaruj podziękowanie z aktualnym zdjęciem, wydrukowanym natychmiastowo, zanim skończy się impreza!!! Moje podziękowania to oryginalne wzory i doskonalej jakości materiały, dzięki czemu zachwyca swym urokiem, stając się wspaniałym i miłym gestem podziękowania dla przybyłych gości. informacja - fotczar@go2.pl - GG 13280951 tel: 519-607-415

Gość jak w pytaniu

Gość Misiaaaaaaaaaaaaaaa
Ja własnie organizuje takie przyjęcie na około 30 osób :)

Gość Misiaaaaaaaaaaaaaaa
Zapraszamy od narzeczonego rodziców i rodzeństwo a z mojej strony rodzice, brat, chrzestni, babcia i przyjaciólka w sumie wychodzi około 25-27 osób. Po powie reszta rodziny jakoś mnie nie interesuje ;) Teraz bierzemy tylko cywilny a w przyszlym roku planujemy kościelny a co z tego wyjdzie zobaczymy :) Pytanie do osób, które też organizuja takie przyjęcie ile płacicie od osoby? Bo zastanawiam się czy ja nie za dużo...

Gość fotczar
.... zrób swoim gościom mila niespodziankę i podziękuj im uroczym gestem za przybycie na wyjątkową uroczystość - Ślub , Chrzest, Komunia, Rocznica, Jubileusz, Urodziny,Studniówki, Bankiety i inne. Podaruj podziękowanie z aktualnym zdjęciem, wydrukowanym natychmiastowo, zanim skończy się impreza!!! Moje podziękowania to oryginalne wzory i doskonalej jakości materiały, dzięki czemu zachwyca swym urokiem, stając się wspaniałym i miłym gestem podziękowania dla przybyłych gości. - fotczar@go2.pl - GG 13280951 tel: 519-607-415

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
jak w temacie

Jeżeli ktoś nie ma kasy na duże przyjecie, to małe tez jest dobre. Na pewno sporo się na tym zaoszczędzi i wydaje mi się, że będzie ok. Zresztą teraz restauracje, w których organizuje się wesela maja naprawdę atrakcyjne oferty, a wiadomo, ze właśnie na to najwięcej się traci. Można znaleźć coś ciekawego.

Gość Przemkowa
podbijam, bo właśnie sama borykałam się z takim problemem. Ciekawa jestem jak to jest teraz z Wami. Otóż u Mn ie moja Mama ma do mnie małą pretensję, ale z mężem przyszłym obstawiamy przy swoim, że tylko najbliżsi i koniec. Wesele będzie tu: http://www.klubimpuls.eu/dom-weselny,info,1,1.html. I już się nie m,ogę doczekać :_)

Gość gość
No ja wyprawilam normalne wesele na 40 osob. Wszystko bylo tak jak byc powinno, tyle ze osob nie duzo. Zapraszalam bez dzieci wszystkich, zaprosilismy najblizsza rodzine i znajomych. Byly nawet poprawiny;-) Oczywiscie zaproszonych bylo wiecej ale sie poobrazali i nie przyjechali lol

Gość gość
My będziemy mieli na 26 osób, impreza calonocna. Myślałam nad samym obiadem w restauracji ale jednak skusilismy się na mini wesele. Muzyka będzie z płyt, a takto wszystko jak trzeba haha Takie małe przyjecie bo w sumie nie mieliśmy kogo wiecej zaprosić.

Gość gość
u nas będzie ślub cywilny. będziemy tylko my i nasze dwie córki, a świadkowie z urzędu. Później jedziemy na wczasy.

Gość 23_08_2014
My organizujemy uroczysty obiad, tort+ciasto, zimne przekąski i ok 22:00 ciepłe danie jedno już serwowane. Jeśli wszyscy potwierdzą to będzie nas 24 osób. Organizujemy w 4 gwiazdkowym hotelu w eleganckiej sali konferencyjnej. Muzykę będziemy mieć "hotelową" w tle i jakąś playliste na laptopie jakby komuś się tańczyć zachciało :) Pozdrawiam

Gość gość
Ja robiłam takie kameralne przyjęcie tylko dla najbliższej rodziny. Zdecydowaliśmy się na taką http://www.restaurant99.com/ restaurację i było naprawdę fajnie.

Gość gość
ja robie na 15 wiecej nie potrzebuje robie w domu

Gość gość
Tyle to mam ludzi na urodzinach