Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noce noce noce

NOCE MNIE WYKOŃCZA! Ponad rok wstawania kilkanaście razy.. POMOCY

Polecane posty

Gość noce noce noce

W ciągu dnia pierś odstawiłam bez problemu ale w nocy potrafi wstawać kilkanaście razy i płakać za piersią ja wysiadam i ją kładę obok w naszym łózku i daje cyca i usypia. Poprostu padam na przysłowiowy pysk nie daje rady ją usypiać bo ryczy jakby ją ze skóry obdzierali i nie chce ani smoczka ani picia żadnego

Gość lulaaa
dobra rada, zrób sobie drugie dziecko, wtedy nie będziesz słyszała krzyku tego pierwszego.

Gość ollkla
mam to samo moze ktoś pomoże

Gość zrób odwyk
Odstaw ją od piersi i będziesz miała po problemie.

u nie sprawdzilo sie spanie osobno-po prostu w nocy spalam w innym pokoju,a dzieckiem zajmowal sie tata,po tygodniu zapomnial o piersi,tzn.lubi wlozyc reke w dekold podczas usypiania ale wie,ze mleko jezt tylko w butelce.ale ten tydzien nie byl taki straszny-byly placze,wrzaski,zlosc,ale maz za zadne skarby nie pozwolil mi przyjsc,bo ja to zaraz bym "ratowala"synka,powodzenia i konsekwencji zycze

Gość może spróbuj wytłumaczyć
Może warto tłumaczyć dziecku, że w nocy jak się obudzi dostanie picia z butelki bo cycy jest chore. Wiem, że śmieszne ale moja córka to przyjęła.

Gość noce noce noce
Ona dpioero co skończyła roczek więc wątpię żeby zrozumiała...a mieszkamy w kawalerce więc o drugi pokój trudno :( ale poproszę męża - co konkretnie Daria robił twoj mąż? Nosił na rękach? Ja już tak bardzo chcę się wyspać...