Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latkatoja

nie mam w ogole znajomych. poradzcie mi gdzie sie zakrecic zeby jakichs znalezc

Polecane posty

Gość 23latkatoja

tak jak w temacie. jestem niesmiala dziewczyna, ale planuje zaczac to przelamywac :) w weekend chcialabym isc do klubu, ale samej jakos dziwnie. chcialabym sie nie przejmowac, isc, potanczyc, moze sie do kogos usmiechnac, ale nie wiem czy taka dziewczyna bez znajomych na disco to nie objaw desperacji? Co byscie o niej pomysleli? prosze o rady

Gość ratata
skad jestes? jak gdzies z bliska mnie to moge z toba pojsc:)

Gość 23latkatoja
białystok:)

Gość dsvfvva
tak,to jest objaw desperacji... nawet jakby mi placili to bym sama nie poszla, czulabym sie jak dziwka,bo ilekroc widze na baletach jakies samotne laski przy barze to wlasnie tak wygladaja - jakby czekaly na klienta...

Gość brnetka 7777
Ja mam ten sam problem, jeszcze niedawno rozstałam sie z facetem:(((

Gość 23latkatoja
tylko ze sa rozne kluby, sa takie w ktorych ludzie przychodza ubrani normalnie, zadne szpilki ani obcisle krotkie sukienki, wygladaja zwyczajnie. jakbym sama poszla to jasne ze bym przy barze nie stala, tylko jesli juz to tanczyla

Gość 23latkatoja
brnetka 7777 witaj w klubie, ja tak samo sie niedawno rozstalam

Gość czekam na ksiazke
no lae chcesz isc potanczyc czy poznac jakas kolezanka? no bo jak to drugie to troche nie tego sposob,bo pewnie dziewzyna soie mysli zes lesba jakbys do kogos podeszla zapoznac sie....

Gość brnetka 7777
Tylko że ja mam JUZ 25 lat, jestem stara :(

Gość dsvfvva
hmm nie chodzilo mi wcale o ubior w mojej wypowiedzi :) Szczerze mowiac,kiedy widze jakas dziewczyne,ktora sama tanczy,a jeszcze gorzej, kiedy probuje np tanczyc blisko mnie i moich kumpeli,albo nawiazac z nami jakis kontakt,to dla mnie jest jakas lewa:) Nie wiem jakie te chcesz nawiazac znajomosci w klubie,chyba ze w meskiej toalecie:P Zapisz sie na cos,jakies tance,klub ksiazki, cokolwiek,tam,jesli postarasz sie byc mila i otarta, na pewno kogos poznasz:)

Gość 23latkatoja
kolezanke chetniej bym poznala, ale ogolnie chodzi mi o to zeby przez tymczasowy brak znajomych nie siedziec samej w domu tylko isc i sie pobawic. predzej jakiegos faceta poznam, moze bym potrenowala rozmowe, patrzenie w oczy, pisalam juz o przelamywaniu niesmialosci.

Gość 23latkatoja
brnetka 7777 niewiele starsza ode mnie:)

Gość dsvfvva
tymaczasowy? a czemu to tymzcasowy brak znajomych? Jesli wolisz gadac z pijanym facetem myslacym tylko o twojej cipce, to idz trenuj, prosze bardzo :)

Gość 23latkatoja
tymczasowy bo zamierzam kogos zapoznac:) co nie znaczy ze dam sie oblapywac. smutno mi ze nie mam paczki w ktora moglabym wyjsc, albo ze nie znam przez ta neismialosc wiecej osob. nie mam co ze soba zrobic

Gość dsvfvva
hmm, ja jestem osoba ktora sie nie zaprzyjaznia od razu wiec moze dlatego trudno mi zrozumiec ze chcesz poznac znajomych w klubie :) poznanie nowych znajomych w tym wieku to trudne, najlatwiej zakumplowac sie z kims, kto jest kolega kolegi, nie masz w ogole znajomych np ze szkoly?

Gość 23latkatoja
wlasnie ciezko z tymi znajomymi znajomych. oczywiscie znam ludzi z uczelni, ale nie utrzymuje z nimi kontaktow na co dzien, tylko takie czysto uczelniane. sama jestem osoba zamkneita, ale mam tego dosyc i chce sie przelamac. pewnie ze bym wolala poznac przed znajomych tylko najpierw trzeba tej osoby ktora jest bardziej kontaktowa niz ja:)