Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gthryjukiloukjydf

ciazaaaaaaaaaaaaa!

Polecane posty

Gość gthryjukiloukjydf

ostatnio okres mialam rowno miesiac temu. trzy dni temu kochalam sie bez gumki i to kilka razy. czy wypadly mi wtedy dni plodne i czy mozliwe ze jestem w ciazy? bojee sie

Jak będziesz sobie nabijać głowę takimi myslami, to długo okresu ze stresu mieć nie będziesz. Wyluzuj. A prawdopodobieństwo jest zawsze.

Nie martw się.Od dziś będziesz mogła kochać sie do Woli

na spoxniający sie okres jest wiele przycztn: 1. Czy bylas chora albo przeziembiona? 2. Stres? 3. Jakies antybiotyki? 4 Dieta? 5 albo wpadlas :P mojej sie tez okres spoźnial i to 8 dni, ale w koncu dostala, byla przeziembiona i brala poźniej leki i to dlatego a jak u Ciebie?

To zależy jak długie masz cykle. ale lepiej wejdź na forum o ciąży , to Ci dokładniej to wyjaśnią.

nie lepiej zeby nie czytala bo bardziej sie zestresuje jak bedzie czytala glupoty jakies, niech poczeka a jak cos to do ginekologa i po sprawie ;)

Dni płodne masz ok 12-16 dni przed okresem. Jeśli kochałaś się kilka dni przed , to nie powinnaś być. Po prostu czekaj w spokoju na okres. A jak będzie się spóźniał, to zrób test.

Prawdopodobieństwo, ze jestes w ciaży jest niewielkie, jednak istnieje takowe.Czasem bardzo wydłuża sie jajeczkowanie i nastepuje nie między 12-16 dniem, tylko np miedzy 19-24.Inna sprawa, ze kobieta może dwa razy w ciagu miesiąca jajeczkować. Bardzo rzadko tak sie zdarza, wiec zwyczajnie nie wkręcaj się , wyluzuj a za dwa dni przyjdzie miesiączka.

Gość SE
mi okres spoznial sie juz.. ok 13 dni. Dostalam normalne krwawienie, czyli ciaza wykluczona?

Gość SE
hmmm?

Mi też nieraz sie spóźnia i to ponad 10 dni.Stres jest wrogiem okresu.

Skoro masz okres to nie jesteś w ciązy, o ile jest to normalny okres a nie plamienie ...

Gość halo halo michau
mysle ze to przyczyna ferii :)

Gość SE
:) normalny :) gdy go dostalam, przestalam sie stresowac, od razu poczulam sie lepiej, w dniu spodziewanej miesiaczki mialam lot samolotem, za pare dni powrot, chyba to bylo duzym czynnikiem. ale wyjatkowo nie bolaly mnie piersi... wszak, mam nadzieje, ze jest ok.

Gość gthryjukiloukjydf
gdzie ja napisalam ze mam okres niedoczytancu jeden?

Gość SE
.... ona chyba mi odpisala. Nie bulwersuj sie. twoje watpliwosci poinien rozwiac test, chociaz nieprzyjemnie sie go robi. skad ta frustracja... to forum!

Gość Joela
Tak to jest jak ciemne tlumoki biora sie za seks a o antykoncepcji pojecia nie maja.Glupich plodnych dni nie potrafi sobie policzyc.Skąd my mamy wiedziec czy jestes debilko w ciąży co my duch swiety

Gość gthryjukiloukjydf
to do asii

Gość gthryjukiloukjydf
joela seks bez gumki mnie jara w gumce nie, masz odpowiedz

Gość SE
wg mnie,,,,dni plodne to nawet sie czuje.... nie wszystkie kobiety tak maja, ale to zauwazalny etap. 14-16 dni ok,( zalezy od dlugosci cyklu) do tylu od spodziewanej miesiaczki.

O okresie a nie plamieniu odpowiadałam na pytanie SE. Pozdrawiam

Ja też wiem kiedy mam dni płodne.Potrafię je poznać, ale może dlatego, ze mam już swoje lata.

Gość hsjsksl
trzeba bylo pomyslec przed seksem o konsekwencjach, moze ksiazkami sie powinnac zajac lepiej :P:P

Dajcie dziewczynie luz i tak ma wystarczająco dużo stresu. Zwyczajnie postaraj sie zrelaksować, weź ciepla kąpiel , herbatę malinową - to przyspiesza.Znam też inny sposób, ale na forum nie napiszę :-)

Gość Do assii20
Podaj ja bym chciala znac sposoby na przyspieszenie.