Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2009 idę jutro do lekarza mało tego... wcale nie jestem chora :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Luty 3, 2009 ło matko:opo co???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja wiem najlepiej 0 Napisano Luty 3, 2009 To po co idziesz? Jutro Ci wmówią jakieś choroby:P...i zacznie się:(.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2009 nie wiem po co chyba po skierowania na badania jakieś.... no bo głupio tak po nic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zepp overture Napisano Luty 3, 2009 ja przez dziesięć lat lekarza na oczy nie widziałam :o pewnie jestem nieuleczalnie chora i nawet o tym nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2009 :O może mi ciśnienie zmierzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 3, 2009 A ja nie pamiętam kiedy byłem ostatni raz.. rok.. czy dwa lata temu.. ale miałem prawie 40ºC gorączki... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oih... Napisano Luty 3, 2009 ja tez nie chodze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2009 ja bym nie poszła ale mam mamę nadgorliwą no i hurtem całą rodzinę zapisała ja idę na 8.00 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Luty 3, 2009 no trzeba od czau do czasu przeglad zrobić. a jakiej specjalności to lekarz , jeżeli wolno zapytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczesliwego nowego yorku Napisano Luty 3, 2009 dolores jak nie milo cie widziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obooooze Napisano Luty 3, 2009 przez 5 lat nie bylas u stomatologa ani ginekologa? ciekawe skad ci bardziej jedzie, z pyska czy podpizdzia:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2009 józiu :) to lekarz rodzinny czyli internista co nagim tyłkiem śwista ja nawet jak mam prawie 40 stopni to nie chodzę do lekarza :P aspirynę biiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2009 do ginekologa i stomatologa chodzę prywatnie raz w roku ;) dziury mam przebadane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obooooze Napisano Luty 3, 2009 ta, akurat, pewnie wtedy, kiedy akurat nie siedzisz na kafe:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Luty 3, 2009 Lusiu aspiryna to tylko łagodzi objawy a nie leczy. to tylko na goraczkę jest pacaneum. na przyczyny gorączki już nie. chciałem iść do doktorów ale gdy o 6,30 się przed dżwiami przychodni zjawiłem to byłem już 32 w kolejce a doktory tylko 20 osób przyjmuja. wiecej nie pójdę. niech się bujają. mam swoje sposoby leczenia. no to chlup! z całej tej rozpaczy! Wasze zdrowie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Luty 3, 2009 te dziury to badają kanałowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2009 józiu :D Twoje zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 3, 2009 Badania tz okresowe powinno się robić conajmnie co trzy lata. Krew, mocz i prześwietlenie klatki piersiowej tak gdzieś czytałem. Ś.P. Teść nie był 20 lat a po tych latach było już za późno na leczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2009 klatkę tylko raz prześwietlałam, czyli jakieś 20 lat temu :O józiu, kanałowo też :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Luty 3, 2009 na Grochowie są tacy , których jedynym dokumentem tożsamości jest wynik badania moczu z przed czterech lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach