Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frosta

Czy są tu kobiety co używaja podpasek ekologicznych ??

Polecane posty

to nic nie daje , same bakterie nasaczony tampon w pochwie fuuj i dodatkowo zero powietrza .dla mnie to nabawienie sie infekcji.

noz kurde,no to skoro maz takie problemy pochwowe to sobie kup te pieluchomajty ale nie spodziewaj sie aplauzu na forum.jak widzisz nikt tu sie nie podniecił twoim pomysłem

Gość Michał M
Frosta a nie woleaabyś byc jeszcze bliżej natury i po prostu nic nie uzywać w "tych" dniach ... nawet majtek ? Nawet lekarze wypowiadają się pozytywnie o naturalnym niczym nie zmąconym wyciekaniu na zewnątrz. Przemyśl to proszę .

Gość a co to takiego
co kto woli to jego sprawa! ja np używam podpasek tylko w domu i na noc na słabsze krwawienia bo poprostu czuje okropny dyskomfort z podpaską w majtkach :O bleee i temu wole tampony!

Mowcie co chcecie, ale dla mnie to obrzydliwe.. nie wyobrazam sobie co chwile stac nad miska i je prac... w dodatku trzeba je czesto zmieniac.. i potem co... chowac do torebki? Fujjj to odrazajace..

a to nie pomysł , tylko pytanie czy ktos to testowal bo ja nie zamierzam :D a gdzie to prac szok , a te biale szok, to jakis cyrk :D jakie majty o co tu chodzi ,

Jak przeczytałam, co piszą na stronie sklepu, który to sprzedaje, to stwierdziłam, że to chyba jakaś sekta jest...

a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dno jade do marketu po duoopak alwaysow :D

najpierw trzeba zdrapac skrzepy jak juz się jakis przytrafi czy moczy sie je z glutami sorki ale zaraz pawia puszcze:o

ty masz racje to jakas sekta tez tak pomyślałam wystarczy na te posty spojrzeć

agawa masz skrzepy ????????????????? a wiesz że to swiadczy o chorobie jajników , -do lekarza idz

Gość yyyyeeee
sekta?D dobre. i chyba nie bez powodu sprzedaja je w kolorze czerwonym. zero szans na dopranie przy moczeniu,gotowaniu,vanishu

nieeee mam ale czasem cosik się przytrafi moja wyobraźnia podpowiada mi takie pływające gluty w misce

szukalam czy to w ogole na allegro zprzedaja nie znalazłam , a nasz babki sobie wate pchaly a matki tez kiedys ?? slyszeliscie , a moze ktos widzial ja tu czytalam cos takiego

Skrzepy to złuszczająca się wyściółka macicy, jest to zjawisko zupełnie normalne,, nie przesadzaj, ze od razu trzeba leciec do lekarza! Owszem, jesli jest tego bardzo duzo i mesiaczki sa mega obfite... a tak.. chyba wiele kobiet je ma.. zaraz masowo wszystkie rusza do lekarzy hah

a są takie podpaski z organicznej bawełny ??

Gość Kogutek
UWAGA!!! przybywam!

to trza szukac takiego faceta z oazy przykoscielnej zeby to akceptowal :D

taczam sie ze smiechu :D :D cytuje z ich strony: "Katina 33 Podpaski Naya są dla mnie niezwykle przyjemne i wygodne w użyciu. Naturalna, miekka i oddychająca bawełna sprawia, że moja joni czuje się świeżo i dobrze. Teraz lubię, kiedy pojawia się miesiączka." oh yeeeaaahhh :D :D moja "joni" "Karolina 30 lat Używam eko podpasek od kilku lat. Najważniejsze dla mnie jest to, że nie wyrzucam swojej krwi do śmieci, tylko razem z wodą oddaję ją do Ziemi. To wszystko jest bardzo przyjemne i radosne." tylko zamawiac :P

no wlasnie chcialam wam powiedziec zebyscie poczytaly te wypowiedzi na tej stronce o zazywaniu tych podpasek :D nie wiem to jakies mega podkrecone ekolożki :D

nie wiem jak w Polsce, ale w Holandii (mieszkam) w sklepach z ekologicznymi/biologicznymi artykulami widzialam caly arsenal artykulow do h.i. (wkladki, podpaski, tampony)

ale powaznie ja nie moge tych z folią uzywac cos mnie tam dusi ja sie po prostu źle czuje jak je uzywam ,moge tylko soft , musze sie zaopatrzec w te oczywiscie jednorazowe ale bez foli !!!

Gość krakuskaaaaaa
cytuję ze strony: "Karolina 30 lat Używam eko podpasek od kilku lat. Najważniejsze dla mnie jest to, że nie wyrzucam swojej krwi do śmieci, tylko razem z wodą oddaję ją do Ziemi. To wszystko jest bardzo przyjemne i radosne. " o Boze, wariatki jakies:o:o oblesne to dla mnie strasznie.

ja nie bylam jeszcze w taki eko sklepie to nie moge sie na ten temat wypowiedziec , widzialam tylko ten tu z tymi eko-podpaskami .

"W gronie kobiet ze Stowarzyszenia Dakini, do którego należę, zaczęłyśmy używać pochodzącego z sanskrytu słowa joni. Nieobciążone w Polsce żadnymi skojarzeniami, słowo to oznacza Świętą Przestrzeń i jest używane w tybetańskiej tantrze miłosnej. Po pewnym czasie stało się to naturalne jak oddychanie, że mam joni. Nie srom, nie cipkę, nie muszelkę a joni – świętą przestrzeń." no i mamy swięta przestrzeń:)