Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary Christina

Dostalam od rodzicow Cinquecento

Polecane posty

Gość Mary Christina

Jestem zalamana. Jak mozna kupic komus taki zlom? Wstyd sie komukolwiek pokazac w takim aucie. Auto stare, niebezpieczne, nie ma poduszek ani klimy. Wymyslilam sobie na urodziny alfe 147, a tu taka niemila niespodzianka. Jak powiedziec rodzicom, ze nie chce takiego prezentu

Gość Mary Christina
na szczęscie tate mi powiedział , że te cinquecento to tylko by je umyć dostałam. alfa dostanę pózniej.

Gość chora na umysle jesteś
powinnas sie cieszyc a nie wybrzydzasz kretynko....

Gość blondynka ma problem
o ja pierdziele... ale jestes zepsuta dziewucho :O ja zdałam niedawno prawko, chodze do liceum i nawet nie śmię prosić o malucha, bo wystraczająco dużo zrobili dla mnie finansując mi kurs, egzamin i 18-nastkę :O gdybym dostała od nich Cinquecento to bym chyba na msze dała

Gość męzatka
Ciesz sie ze wogole masz czym jezdzic. A rodziców masz od spełniania życzeń? Jesli taka wybredna jestes, to sama rusz tyłek do pracy i po prostu zarób sobie na to całe alfa.

Gość skkkk
zesram sie ze śmiechu pusta dziewucho!

i Ty myślisz, że takie cinquecento to nie wydatek? też kosztuje, dolicz koszty zarejestrowania i ubezpieczenie, które wyszło jeszcze więcej, bo zapewne nie masz jeszcze 25 lat (chyba, że wzięli na siebie) i utrzymanie też kosztuje

Gość Mary Christina
Ale ciquecento to jest tragedia - wyglada jak pudlo, wogole nie ma mocy, plastiki trzeszcza. Bez sensu zakup

a ja zadam takie pytanie. ile masz lat?

Gość Mary Christina
19

Gość a po co ci moc w aucie
pewnie ledwo zdalas prawko i szkoly nie skonczylas...i chcesz przykozaczyc glupia jeste

Nauczysz sie jeżdzić to pogadamy i o mocy teraz ciesz się że jedziesz i nie wychodzisz z wprawy, a samochodzik jest całkiem w porządku. Ja mam do cieniasów ogromny sentyment i zobaczysz za jakiś czas że daje się tym jeździć.

więc od niedawna masz prawko... Ja też i powiem Ci, że na swój pierwszy samochód zaczynam zbierać, kiedy skończę szkołę... Gdyby rodzice kupili mi teraz samochód to nawet gdyby to był maluch skakałabym ze szczęścia. Myślę, że powinnać być wdzięczna rodzicom...

Gość nie chcesz
nie chcesz tego autka oddaj mi ja się bede cieszyc...

albo mi chętnie przygarnę :P dziewczyno... trochę dystansu do siebie... wiem, że to nie szczyt twoich marzeń. Kazdy marzy o jakims wypasionym samochodzie, ale pomysl sobie, że chyba lepiej mieć takie pudełeczko niż nic, prawda? zawsze mozesz zrobic jakis tunning (spoiler, ciemne szyby). Pomysl sobie, ze bedzie to TWOJE autko, w które wsiądziesz, kiedy bedziesz chciała i pojedziesz, gdzie bedziesz chciała

Gość trza było
powiedzieć, że chcesz beemkę, alfa to straszny obciach

Gość ja wiem ja wiem
No to przecież zarób sobie w weekendy na tę alfę, pff, co za problem (skoro dla Twoich rodziców nie powinno to stanowić problemu, to i dla Ciebie to będzie piqś i pryszcz). :D 0/10 - słaba prowokacja. :)