Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mot

Kupię sukienkę!

Polecane posty

Rozmar 36/38. Wzrost 170 Najchętnej prosta, odicnana pod biustem, na ramiączkach lub z maleńskimi rękawkami (na same ramiona), mile widziany kwadratowy dekold. Podsumowując - prosta elegancja. Odpadają wszelkie gorsety (chyba, że wszyte) - musi być suknia jednoczęsciowa, odpadają koła, odbada brak jakichkolwiek ramiączek. Najlepiej prosta, bez poszerzeń w dolnej części. Jestem z Bielska-Białej - konieczna przymiarka więc propozycje tylko z okolicy (niekoniecznie najbliższej bo Kraków czy Katowice też wchdzą w grę)

Mniej więcej, ale dół puszczony luzem - tutaj jest on zbyt obfity. Taki styl, ale w górze w tej sukni dekold jakoś nieciekawie się prezentuje - takie troche sztywne

Musze przyznać, że mi się podoba choć myślałam bez trenu. Można wiedzieć za ile ją chcesz sprzedać? Wiem, że suknia markowa ale wcale na tym mi nie zależało (o niczym takim nie wspominałam). Chcę od kogoś odkupić żeby zaoszczędzić, ewentualnie wypożyczę. Jeśli Twoja będzie w rozsądnej cenie (to zależy co kto uważa za rozsądną :) ) to gotowa jestem mierzyć

jest możliwość podpięcia tego trenu przy tańcu? jak sobie z tym radziłaś?

ja mam do sprzedania suknie jednoczesciowa typu hiszpanka tanio :)moj mail matix80@o2.pl

Cześć. podaj mi meila to Ci wyśle zdjęcie z podpiętym trenem. Tren cudownie się układa, można go upiąć dzięki eleganckim guziczkom (jest ich bodajże 10 i są ukryte pod kokardką). I super naprawdę to wygląda i fajnie wiruje w tancu :) Suknia jest bardzo wygodna, lekka :) cena 1650zl ale jezeli bylabys zainteresowana to mozemy sie dogadac ;) suknia jest juz po praniu chemicznym - koszt 200zl

ja mam do sprzedania francuska suknie z kolekcji Tomy Mariage, Model Precieuse. Suknia zakupiona w salonie Madonna w Krakowie w lipcu 2008, w stanie idealnym, nie byla uszkodzona w czasie wesela, odczyszczona chemicznie 2 dni po wielkim dniu. Kolor smietankowy. Suknia jest jednoczesciowa, wyszywana delikatnie krysztalkami Svarowskiego. Odcinana pod biustem i usztywniana fiszbinami, w pasie zakładki co daje wspanialy efekt wyszczuplenia. Tren, rowniez obszyty krysztalkami, ma długość około 1,5 m i jest podpinany od wewnątrz na troczki. Rozmiar: 38 (ze zmiejszeniem o rozmiar czy dwa nie bedzie problemu), wzrost 170 cm + 5 cm obcas. Cena w salonie to 2300 zł (bez dodatkow). Cena zakupu do uzgodnienia. Zapraszam do oglądania i mierzenia sukni w Krakowie. Dodam, ze suknia w rzeczywistosci prezentuje sie o wiele korzystniej :) aha, ja co prawda nie korzystalam z ramionczek ale mam do kompletu oryginalne, b. subtelne, mozna w dowolnym momencie je wpiac do sukni. suknia na modelce: http://www.lesitedumariage.com/site/tomymariage/templates/index.asp?Page=4&id_robe=138032# suknia na mnie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d85 ... eb7c6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe5 ... 6e145.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c04 ... c99ba.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a0 ... 6b79f.html Więcej zdjęć przesyłam na maila. Kontakt mail: kika2004@o2.pl

dzięki za odzew już odpisuje

Wredniak - mój mail: aa-kk-aa@o2.pl dubduss - wysłałam Ci maila, proszę o odpowiedź guniorek - właściwie ta suknia odbiga dośc mocno od tego na czym mi zależy, ale w marcu planuje wizyte w Krakowie i jak do tego czasu nic nie znajde a Twoja nadal będzie na sprzedaż to choć przymierze bo zawsze może mi się spodoabać na sobie :D

wredniak a w jakim mieście mogłabym przymierzać Twoją? Następna sprawa - myśle, że może myć na mnie za długa o te 5 cm i ewentualnie dopasowanie do figury - orientujesz się może czy w salonie madonny robią przeróbki na icj sukniach zakupionych rok wcześniej czy u w grę wchodzi tylko krawcowa? W którym salonie ją kupiłaś? I czy wyróżniona cena za czyszczenie to dodatkowy koszt czy tylko w ramach informacji?

Mot mozna dopasowac suknie w kazdym salonie Madonny - cena za zwezenie 100zl a za skrocenie chyba 50.... wiem bo sama bede robila :) ale we Wrocku

dzięki za info odkupiłaś od kogoś madonne? bo rozumie, że kupując nową wszelkie dopasowania są za darmo

Mot - suknie można przymierzyć w Połańcu swietokrzyskie to jest 120km od Krakowa. Suknie kupilam w krakowie w salonie madonny. Wszelkie poprawki można zrobic w salonie bez problemu i z tego co sie orientuje od Broneczki nie sa to duze koszty:) cena za czyszczenie to tylko taka informacja :)

ja do Krakowa mam 100 km plus to 120 to nie wiem czy mi się opłaca przynzma szczerze, że suknia mi się podoba, jak pisałam wyżej w marcu będę w Krakowie a do tego czasu zobacze czy coś znajde

Jak chcesz to ja będę w krakowie 28 lutego, wiec moge wtedy przywiezc suknie, badz w marcu, bo tez bede w krakowie ;) takze jakbys chciala to mozemy sie w ktorys weekend umowic w krk.

To umówmy się wstępnie, na razie bez zobowiązań. Bo zawsze Ty możesz kogość znaleść albo ja inną suknię

Wredniak wpadnij na ten topik w poniedziałek, bo w sobotę będę mierzyć w salonie i będę troche więcej wiedzieć - do tej pory tylkoz djęcia oglądałam, zero "praktyki" :)

ok, jak bedziesz w Krakowie w marcu i obie nadal bedziemy zainteresowane sprzedaza :) to odezwij sie prosze:) pozdrawiam!

Edytko tylko ja szukam zupełnie innej ale dziękuję za propozycje