Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia23

Polki mieszkające w Grecji

Polecane posty

Gość martusia23

Jadę do Grecji z koleżanka do pracy, ale boje się tych początków jak to będzie. Możecie mi powiedzieć jak sobie radziłyście zaraz po przyjezdzie.

Gość wreducha
tam jest większa bieda niż u nas

Gość melpo
Uważaj na Greków to kurwiarze i są zakłamani

Gość melpo
pracowałam w Grecji 5 miesięcy i wiele tam widziałam aż się włos na głowie jeży co tam się dzieje. Jedno wielkie draństwo.

Gość Gość28

W Grecji pracuje od 8 lat jako kelnerka i barmaka w hotelu i jestem trochę zszokowania powyższymi komentarzami.Zarobki nie sa wcale idealne na pracę jaka sie wykonuje ale nietety trzeba pracowac by za coś żyć .Grecy sa bardzo przyjaźni , rodzinni i pomocni.Ciężko pracują by sie utrzymac po sezonie.Nieraz slyszalam sporo komentarzy od turystów przyjezdzajacyh na wakacje że Grecy to nieroby, że tylko by siedzieli i nic nie robili.Moja przyjaciółka jest Greczynka i na jej przykładzie moge powiedziec że w zyciu nie maja łatwo.Na wszytko sami musza ciezko zapracować a nie chce mowic o jakis wakacjach bo niestety mało kogo tam stac by gdzies pojechać.Jej rodzice pracowali cale zycie za 600 euro i mieli do utzrymania dom i 3 dzieci.Teraz będąc już na emeryturze niestety sa schorowani przez prace ale dalej musza pracowac przy drzewkach oliwnych w okresie zimowym bo samo nic sie nie zrobi.