Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanccereczka

Co to znaczy po Polsku?

Polecane posty

Gość Tanccereczka

You paint me to say "I know I’ll be there at the end of the day"

Gość pelaś
'jem kupy szczegolnie te wysuszone'

Gość Tanccereczka
OMG! Jak Wam się nie chce, uważacie, że ktoś jest głupi to poprostu nie odpisujecie na te głupie posty:/ Nie szkoda Wam na to czasu:) Czy można prosić kogoś normalnego o pomoc:)

Gość Tanccereczka
pomoże ktoś?

Zmuszasz mnie, bym powiedziała Że będę tam pod koniec dnia prosze, wystarczy troszke poszukac :D

No cóż od 22:55 do 00:10 zdążyłabyś 3 razy więcej przetłumaczyć. I przy okazji coś by w główce zostało. Ale po co, skoro to inni mają pogłówkować. Leń leń leń...

Gość cekoladkaaa
beyonce-broken hearted girl Dziewczyna ze złamanym sercem Jesteś wszystkim czym sądziłam, że nigdy nie byłeś I niczym czym myślałam, że mógłbyś być Ale wciąż, żyjesz w moim wnętrzu Więc powiedz mi jak to jest Jesteś jedynym o którym chciałabym zapomnieć Jedynym, któremu kochałabym nie wybaczać I chociaż złamałeś mi serce Jesteś jedyny I pomimo, że były momenty, kiedy Cię nienawidziłam Ponieważ nie mogę wymazać Momentów kiedy mnie raniłeś I sprawiałeś że płakałam I nawet teraz kiedy Cię nienawidzę Malujesz mnie by powiedzieć Wiem, że będę tutaj do końca dnia Nie chcę być bez Ciebie, kochanie Nie chcę mieć złamanego serca Nie chcę łapać oddechu bez Ciebie, kochanie Nie chcę grać tej roli Wiem, że Cię kocham Ale pozwól mi powiedzieć Nie chcę Cię kochać w nijaki sposób Nie, nie, nie chcę mieć złamanego serca I nie chcę grać dziewczyny ze złamanym sercem Nie, nie, żadnej dziewczyny ze złamanym sercem Nie jestem dziewczyną ze złamanym sercem Jest coś co czuję, że muszę powiedzieć Że do tej pory zawsze się bałam Że mógłbyś nigdy nie przyjść I wciąż chcę to odsunąć Mówisz, że masz do mnie największy szacunek Ale czasem czuję, że na mnie nie zasłużyłeś Jednak wciąż, jesteś w moim sercu Ale jesteś jedyny I tak, są momenty kiedy Cię nienawidzę Ale nie narzekam Bo boję się, że mógłbyś odejść Ale teraz Cię nie nienawidzę Cieszę się mogąc powiedzieć, że będę tutaj do końca dnia Nie chcę być bez Ciebie, kochanie Nie chcę mieć złamanego serca Nie chcę łapać oddechu bez Ciebie, kochanie Nie chcę grać tej roli Wiem, że Cię kocham Ale pozwól mi powiedzieć Nie chcę Cię kochać w nijaki sposób Nie, nie, nie chcę mieć złamanego serca I nie chcę grać dziewczyny ze złamanym sercem Nie, nie, żadnej dziewczyny ze złamanym sercem Nie jestem dziewczyną ze złamanym sercem Teraz jestem w miejscu, w którym nie sądziłam, że kiedykolwiek będę Żyję w świecie, w którym liczysz się tylko ty i ja I teraz, nie bój się, moje złamane serce jest uwolnione By rozpostarło me skrzydła i odfrunęło daleko, daleko, z Tobą Nie chcę być bez Ciebie, kochanie Nie chcę mieć złamanego serca Nie chcę łapać oddechu bez Ciebie, kochanie Nie chcę grać tej roli Wiem, że Cię kocham Ale pozwól mi powiedzieć Nie chcę Cię kochać w nijaki sposób Nie, nie, nie chcę mieć złamanego serca I nie chcę grać dziewczyny ze złamanym sercem Nie, nie, żadnej dziewczyny ze złamanym sercem Nie jestem dziewczyną ze złamanym sercem