Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona na maksa

jedyna osoba na swiecie ktorą moglabym naprawde zabic to moja siostra

Polecane posty

Gość wkurwiona na maksa

moja siostra to jebana dziwka. fizycznie,psychicznie i mentalnie to jedna wielka jebana dziwka.

Gość pytankooooooos
wspolczuje siostrze :o

Gość ze coi76t
wkurwiona rozwin temat czym cie wkurwia siostra? ja z moja am podobnie ale staram sie z calych sil zeby ja akceptowac :o

Gość wreducha
tez strrrraasznie sie z siostra nieznosimy, ale dzwiką nie jest bo nie daje za kase

Gość wkurwiona na maksa
robi s.uka wszystko mi na przekór, tysiac razy dziennie sie ze mna kloci, to je.bana piz.da dałaby sie wydymac za jakas jeb.aną blyskotke, no i zawsze stwarza wizerunek milutkiej i cudownej, a to ukryte k.urestwo :S

Gość wreducha
tylko zebys kiedys nie zalowala tego co mowisz, wiem co czujesz bo ja juz nie raz, nie dwa myslalam ze dojdzie do tego ze ją zabije. jestesmy juz dorosle, ja mam 20 lat! zawsze @ tak przekreci kota ogonem ze ja jestem winna, ja ją zaczepiam, ja jej robie na złość a ta tylko łazi i z kąta w kąt szmaty rozrzuca... wrrrrr a co ta Twoja odwala??

Gość 6756
moja siostra jest niesamowicie wredna bierze moje rzeczy i PRZYSIEGA ze tego nie robi a pozniej znajduje sterty swoich ciuchow u nie w szafie...tez mam ochote ja zabic :O za to jej przysieganie mam ochote poderznac jej gardlo nie ma w sobie zadnego wspolczucia np. podczas okresu wymiotuje z bolu i nie moge sobie nawet herbaty zrobic..kiedy ja prosze o cos do picia slysze w odpowiedzi "zdychaj kurwo" ...a jak ona jest chora to trzeba sie nia zajmowac i nigdy jej nie odmawiam moja siostra wyznaje zasade cos za cos :O tylko ze ta zasada dziala tylko na jej korzysc :O siostry sie nie wybiera ale to juz przegiecie..moja siostra ma 26 lat :O

Gość Vanilia24
chyba dobrze ,że ja nie mam siostry..ale mieszkam z tak wredną i fałszywą koleżanką ,że czasem czuję jakbym ją miała...