Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenek1234

co o tym myslec, co robić?

Polecane posty

Gość zenek1234

Więc po kolei: jesteśmy z dziewczyną razem od roku, planujemy ślub, mieszkanie, dzieci, mieszkanie za kilka miesięcy, ogólnie jest wszystko w porządku, tylko dręczy mnie jedna rzecz, mianowicie ona mówi że jest bisexualna i że chce być i ze mną i z jakąś dziewczyną(teraz męska część powie że to zajebiście bo mogę liczyć na trójkacik, ale nie w tym rzecz, ja ją kocham i nie widzi mi się coś takiego), to było tak zaczęliśmy chodzić ze sobą rok temu, po 2-3miesiącach powiedziała że jest bi i że jej poprzednia dziewczyna wyjechała i przyjedzie początkiem tego roku, przyjechała, ale ja jej od początku mówiłem że dla mnie to jest niewyobrażalne, że nie zgodze się żeby była ze mną i z jakąś inną osobą, jej zdaniem to nie jest ani zdrada ani nic bo to co innego, bo to dziewczyna i że chce być ze mną bo mnie kocha, chce ze mną sprędzić resztę życia, ale potrzebuje również kobiety... może troche głupie pytanie, ale co mam zrobić w takiej sytuacji, tzn. jak jej to wytłumaczyć że jeśli chce być ze mną to tylko ze mną a nie jeszcze z kimś. zrozumiałbym jeśli była by hetero i miała kilka takich wybryków, wtedy byłoby to wybaczalne, chciała spróbować i tyle, ale jesli jest bi to patrzy na kobiety i mężczyzn tak samo, w tych samych kategoriach.

Gość mam taki kłopot
a ma sisiaka też?

Gość hjuoio
0/10

Jest biseksualna i po prostu swój popęd seksualny będzie też zaspokajać poprzez współżycie z kobietami od tego jej nie odciągniesz, nie zabronisz

Gość zenek1234
Levviatan, no dobrze, ale ja jej już na początku powiedziałem że ja sie na coś takiego nie zgadzam, jak ona mi mówiła o tej lasce to myślałem że to tylko tak mówi, że to było i już nie bedzie, tyle. a co do mono-, poligamia a biseksualizm, to ona nie rozumie tego, dla niej to są 2 różne rzeczy, i pytam sie jak jej to wytłumaczyć? to tak jak ja bym powiedział ze ją kocham, z nią chce spędzić całe życie, ale chciałbym miec jeszcze jedną bo ona jest inna, bo też musze zaspokoić swój popęd seksualny, ja to tak widze. Powtórzę jeszcze raz: jak jej to wytłumaczyć? jakieś argumenty, zeby to zrozumiała

Gość kobieta_
to sie w głowie nie miesci ze ty normalny facet jestes i chcesz byc z taką osobą.... współczucia juz nie dla ciebie bo masz swoj rozum( i powinienes wiedziec co jest dobre a co złe tym bardziej juz jako dorosły facet )ale dla dzieci ktore bys z taką osoba spłodził.... matko ten swiat schodzi na psy

Gość zenek1234
ale mi chodzi o to by jej to jakoś wytłumaczyć, ona w życiu nie zrobiła by nic z innym kolesiem, ale chodzi o to że nie rozumie kwestii jak to określił ktoś mono-, poligamii. Chce z nią być bo ją kocham, ale żeby z nią być ona musi to zrozumieć, tylko jak jej to wytłumaczyć? już kiedyś próbowałem, ale wtedy to było tak ze raczej uwazełem to za sprawe zakniętą.

Gość kobieta_
dla mnie to jedno i to samo czy robi to z kobietą czy z facetem. Ja po prostu nie wiem jak mozna z taką swiadomoscią zyc ze twoja kobieta jeszcze z inną sie zabawia. Poza tym dziecko ktore miało by sie urodzic z takiego hmmm związku to jak myslisz.. jak zareaguje na wiesc ze mamusia ma na boku jeszcze na dodatek nie faceta a kobiete!!! no litosci... ty sie nad tym nie zastanawiałes?

Gość frufru
normalnie powiedz jej że dla Ciebie ona z babką to to samo co z facetem i że to też będzie zdrada, a tego nie wybaczysz. i bądź konsekwentny.

to normalne ze chcesz ja miec tylko dla siebie... ona nie ma do Ciebie szacunku... tak to juz jest ze łatwiej jest zaakceptowac kochanke żony niż kochanka męża:( żal mi tych facetów których to podnieca..

Kurde ale powiedz mi nad czym Ty sie zastanawiasz... jakby mi facet powiedzial ze jest bi, i że zalożymy rodzinę, ale on się będzie z jakim fagasem na seks spotykał... to bym go totalnie kopła w dupę i nawet brzydziłabym się splunąć na niego!

Gość zenek1234
ona sie nie spotyka z nią jeszcze, właśnie chce jej to wytłumaczyć przed tym wszystkim, chce ją jakoś uświadomić że nie zgodze sie na to, jeszcze nic nie było, i chce tego uniknąć, ja wiem że jesli ona bedzie sie z nią spotykac to ja z nią kończe, ale chce z nią porozmawiac i jej to jakos wytłumaczyć. moje pytanie brzmi ponownie: jak jej to wytłumaczyć, jak z nią porozmawiać? na razie nie interesuje mnie co wy byście zrobili, bo jak ktoś powiedział mam swój rozum, tylko jeszcze do niczego nie doszło i na razie na krótkiej rozmowie sie skończyło, poowiedziała ze chce sie z nią spotkać(jako z przyjaciółką) a potem w przyszłości nie wiadomo...

Ale co ty jej chcesz tlumaczyc? Ona ma inny poglad na to, jak do tej pory nie sluchala Ciebie i nie zmienila swoich przekonan to nie zrobi tego nagle teraz. Jak jest biseksualna to sie bedzie zapewne z jakimis babkami na boku spotykac. A powiedziala Ci to po to zeby miec czyste sumienie w razie czego i przyzwolenie na to.Pewnie myslala ze dla Ciebie to nie bedzie nic takiego bo przeciez \"wiekszosc facetow\" chcialoby taka babke.. Znajdz sobie normalna dziewczyne ktora chce jednego faceta i nikogo wiecej.Ona sie nie zmieni.Przykre jest to ze dopiero teraz zobaczyles ze macie inne poglady..